May 31, 2005

Dinsdag

Hmz. Ineens is het helemaal geen dringen voor de PC. Stefan is thuis geraakt vandaag! Op zich voor hem wel zo prettig, hij had absoluut niets bij voor de plotselinge logeerpartij en kreupel zijn is prettiger thuis dan uit. Zo wordt de brievenbus ook weer leeggehaald (niemand had de sleutel daar) en kan hij toch de geadviseerde krukken krijgen. Verder hopen dat hij zich een beetje red daar maar dat zijn woorden van een overbezorgde vriendin, daar moet u maar geen waarde aan hechten. De katten zijn uitzinnig van vreugde behalve Dolly, die blijft altijd eerst een dagje kwaad zitten wezen.

Ik moet even wennen, had hem liever hier gehouden. Maar goed, morgen is mijn vader er alweer. *Gaat ter compensatie d’r haar maar verven*

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply