7 Responses

 1. Robert Engel
  Robert Engel at | | Reply

  Ik geloof niet dat Karin de Mik zo’n kwade is. Hoewel ik nogal moet lachen om wat teksten van haar waarin ze aangeeft het zo zwaar te hebben als freelancer. Geen pensioen, geen zekerheden, niks. De meid kiest daarvoor. Doe ik ook. Mijn vrijheid en onregelmatigheid van verschillende werkzaamheden bevalt prima. En als ik ziek ben verdien ik niks, maar daar zeur ik niet over. Een keuze die prima bevalt.

  Die Schuld lult weer eens uit zijn nek. Waarom moet je nou dingen kortsluiten met het OM, om de boel civielrechtelijk te vervolgen? Die zien je aankomen. Ja, ik heb hier iemand die mijn foto heeft geplaatst, ik ga hem vervolgen, wat vinden jullie daarvan? Nou, u doet uw best maar, gaan wij moordenaars en verkrachters vervolgen.

  Hoe dan ook, voor ik het weet is het de twaalfde. En dan gaan we zien wat er gaat gebeuren. Heb inmiddels een betoog in klad, dat zich dagelijks uitbreidt. En met invalshoeken die Schuld nooit verwacht. We gaan het allemaal meemaken, en ik krijg er steeds meer zin in.

 2. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  Ik sta waarschijnlijk wat te dichtbij om te denken dat Karin de Mik alleen slachtoffer van omstandigheden is. Maar ik geloof er ook maar weinig van. Zeker aangezien ze haar woorden opnieuw dunnetjes overdoet in De Nieuwe Reporter waar ze alweer niet schroomt om het over plagiaat te hebben.
  -edit- Pardon, niet Karin de Mik maar de schrijfster van het artikel heeft het over plagiaat. -edit-

  Ben erg benieuwd wat er zal gebeuren de twaalfde en verder.

 3. Leibele
  Leibele at | | Reply

  Het begint een beetje te lijken op dat verhaal van Cervantes, Don Quichot. Karin de Mik samen met die meneer Schuld ten strijde tegen de molenwieken.

 4. frans54
  frans54 at | | Reply

  @Leible: ik vermoed zomaar dat een hoop van die mensen het precies andersom zien en denken dat zij de molenwieken zijn.

 5. FeeX
  FeeX at | | Reply

  Bureaucratie?
  Draaideursysteem?
  interpretatie en tegengestelde regels?
  * zucht*
  Rechtvaardig en vaardig met recht..
  Tja,
  Uiteindelijk is het een gebed zonder end, hoogste toon ,en langste ademprincipe.*pakt haar rozenkrans*
  *kucht*
  :)>-:)>-

 6. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @Leibele: Karin de Mik is volgens het artikel gestopt met het afnemen van diensten van Cozzmoss. En net als frans vermoed ik dat het inderdaad andersom gezien wordt.

  @Feex: oef, de rozenkrans gaat het ook niet oplossen denk ik zomaar 😉

 7. CiNNeR » Blog Archive » Europese Unie 2.0

  […] meer auteurhebbende organisaties richten zich op de kleine blogger als zou het gaan om plagierende criminelen die de gemiddelde auteur bakken met geld afjatten. Misschien zouden zij […]

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply