3 Responses

 1. frans54
  frans54 at | | Reply

  “Vergetende dat menig nederlander net zo intolerant is, dat slechts wat ‘beschaafder’ brengt.” Ik kan me anders de laatste jaren verschillende berichten herinneren over weggepestte gezinnen. En dat was niet door allochtonen gebeurd.

 2. Terrebel
  Terrebel at | | Reply

  Maar Christen zijn is politiek correct. Je hoeft je daarbij uiteraard niet te gedragen als zodanig. Zie het als een kind dat z’n kamer moet opruimen:”Maar ik zei toch dat ik het zou doen?” Om het vervolgens maar te laten in de overtuiging dat zeggen dat je het doet hetzelfde is als het doen.

 3. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @frans: ook dat maar goed, om maar even aan te geven dat zelfs onze overheid zich intolerant opstelt en gewoon openlijk discrimineert .. Maar het moge duidelijk zijn dat intolerantie hand over hand toeneemt.

  @Terrebel: inderdaad en tegelijk een afschuwelijk fenomeen. Je begrijpt toch niet dat niet meer mensen door een politiek correct imago heen prikken.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply