5 Responses

 1. Ingrid (voorheen logisch)
  Ingrid (voorheen logisch) at | | Reply

  Ik heb door deze kwestie alsnog besloten bezwaar te maken tegen het EPD. Ik neig er naar al die deskundigen te geloven dat het (ook) bij het EPD (nog) niet goed geregeld is met de privacy.

  Overigens is het gek dat ik in levende lijve aan de balie van mijn arts – met paspoort en rijbewijs – vorig jaar mijn eigen dossier niet meekreeg, ‘beleid van het ziekenhuis’, aldus de dame achter de balie. Je moet weten dat mijn ziekenhuis één van de ziekenhuizen is genoemd in dit onderzoek die de journalist gewoon een dossier stuurde. Hij wel :-s

 2. SillyCrazyMe
  SillyCrazyMe at | | Reply

  Nou Cinner, nu roep je wel hele gekke dingen hoor ;);))

 3. Octave
  Octave at | | Reply

  Hier word ik zooooo ziek van. En dat mogen ze van mij allemaal best weten. :d

 4. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @Ingrid: dat begrijp ik niet eigenlijk, wat het is niet het epd wat maakt dat ziekenhuizen of artsen je gegevens op straat gooien, dat doen zij geheel zelf. Blijkbaar zien die artsen al in dat zij zelf niet goed met het systeem om zullen gaan omdat ze dat nu ook al niet doen?

  @SillyCrazyYou: 😀

  @Octave: wie weet komt er nog eens een ziekenhuismedewerker lezen 😉

 5. Ingrid (voorheen logisch)
  Ingrid (voorheen logisch) at | | Reply

  Toegegeven: enorme symboolpolitiek mijnerzijds.

  Maar: ik wil een pas op de plaats. Eerst maar eens iedereen die ermee te maken heeft de basisbeginselen van privacy en zorgvuldigheid bijbrengen en dan gaan we wel alles centraal opslaan en delen.

  <a href=”hier“> word ik ook zenuwachtig van. Wie gaat hier – al dan niet perongeluk – allemaal inzage in krijgen?

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply