8 Responses

 1. Terrebel
  Terrebel at | | Reply

  We leven nu eenmaal in een recht-staat.

 2. sterrenslag
  sterrenslag at | | Reply

  De rechter kon weinig anders doen. Robert E. had immers zelf al gestelt dat de eisers in hun recht stonden. Dat is dan kat in bakkie voor de heren en de likkende dame van zwaardsteen.

 3. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @sterrenslag: als je dan even wat andere vonissen doorploegt of gewoon logisch nadenkt realiseer je je dat zo’n foto rond de 150 euro afgedaan kan worden (de laatste schikkingen van Swordstone zitten op 120 euro) en ‘rectificatie’ vrijwel nooit voorkomt in dit soort civiele procedures. Plus dat de rechter het eens was dat te snel de gang naar de rechter gemaakt is, wat een hoop bedragen overbodig zou moeten maken.

 4. sterrenslag
  sterrenslag at | | Reply

  Dat bewijst alleen maar mijn gelijk. Het is gewoon de hele houding van engel die hem parten speelt.

 5. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  Zegt degene die reageert met penisinjester verwerkt in het mailadres. Maar kom, plezier ons en geef eens een onderbouwing waarom je zoveel gelijk zou hebben.

 6. sterrenslag
  sterrenslag at | | Reply

  Snap niet wat een email adres er mee te maken heeft, maar als discussie verloren is dan haalt men al snel andere zaken erbij. Het resultaat van roberts handelen lijkt me duidelijk. verdere onderbouwing lijkt me niet noodzakelijk. bovendien gaan jullie, zoals eerst, er alleen maar om lachen. zie het resultaat. een rekening van 3000 euro. Dat is pas echt slim.

 7. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  Buiten dat we nog niets inhoudelijk hebben gevoerd wat ook maar op een discussie lijkt, de houding van anderen bespreken terwijl je zo’n mailadres opgeeft, maakt het twijfelachtig hoe serieus je te nemen bent.

  Je verdere reactie doet daar een schepje bovenop. Blijkbaar wil je graag overal roepen dat Engel in jouw ogen een lul is maar een letter uitleg is teveel gevraagd. Moet ik je maar zien als trol dan?

  Overigens, wie is ‘jullie’? Ik zit hier toch echt in mijn eentje te loggen.

 8. CiNNeR » Blog Archive » Uitspraak Weerspiegeling vs Cozzmoss

  […] Joffrey een fijne uitspraak, zeker als je hem vergelijkt met de uitspraak in de zaak Robert Engel-Swordstone waar de bedragen vooralsnog om de oren vliegen (een zaak die nog een lang staartje zal krijgen […]

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply