7 Responses

 1. frans54
  frans54 at | | Reply

  En nu maar hopen dat een beetje leuk huisnummerbordje aan de gevel niet ook onder die reclametaks gaat vallen.

 2. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  Zeg maar niet te hard, straks breng je nog iemand op ideeën! :((

 3. desiree
  desiree at | | Reply

  Ik ben al zo moe en leeg van alles…
  3:-O

 4. HKH
  HKH at | | Reply

  Of betalen voor iedere letter van je kind als je aangiftedoet, tol-fietspaden, prikklok voor het verlaten van je huis…ach, betalen zullen we, hoe dan ook!

 5. frans54
  frans54 at | | Reply

  De verschillen tussen gemeentes zijn trouwens schrikbarend groot ( zie http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2008/11_november/27/binnenland/Woonlasten_2009__steekproef.xls )(een excell bestand dus vermoedelijk niet voor iedereen te openen). Waar aan de ene kant sommige gemeentes de afvalstoffenheffing wel kunnen verlagen tot wel 15% aan toe zijn er aan de andere kant gemeentes waar deze met eenzelfde percentage stijgt (ik heb het geluk dat ik in een gemeente woon waar net als vorig jaar de afvalstoffenheffing verlaagt wordt. Niet dat ik er iets mee opschiet: de rioolrechten gaan meer omhoog en ondanks de licht dalende prijzen van huizen zal de OZB ook wel weer tegenvallen)

 6. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @frans: inderdaad absurde verschillen. Een plaats gaat wegens een andere tariefsopbouw 153% méér betalen! Wij gaan voor alles rond de 5% meer betalen zag ik (behalve OZB, huurhuis). Dat krijg je er van als elke lokale overheid zelf aan het beslissen mag slaan.

  De waterschappen blijken ook absurde verschillen te kennen. De goedkoopste is dertig euro, de duurste is meer dan driehonderddertig euro.

 7. CiNNeR » Blog Archive » Niets recessie, enkel vooruitgang

  […] slechts enkele euro’s. Part-timers schijnen er zelfs wat op achteruit te gaan. Daar staat dan tegenover: de supermarkt-tax, stijgende lokale belastingen, de reclame-tax, stijgende kosten kinderopvang, […]

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply