11 Responses

 1. frans54
  frans54 at | | Reply

  Ik doe niet aan goede voornemens per 1 januari: in dat hele idee zit de mislukking al ingebakken. Als je je iets goeds voorneemt begin er dan gelijk mee, als je meent het wel tot 1 januari uit te kunnen stellen zit het voornemen kennelijk niet zo diep. Wat ik me elke dag weer voorneem is mij goede humeur niet te laten bederven, daar heb je toch alleen jezelf maar mee, degene die het bedierf zal zich er iha weinig van aantrekken.

 2. FatBuster
  FatBuster at | | Reply

  -edit- Totaal onbelangrijk -edit-

 3. Suffie
  Suffie at | | Reply

  Eigenlijk is mijn goede voornemen te simpel voor woorden: die van 2008 gewoon hergebruiken…

 4. Stefan
  Stefan at | | Reply

  Broekhoest = sterretje = fatbuster?

  Zou kunnen, heeft vooral een grote bek op internet, maar durft in het echte leven waarschijnlijk niks. Kan ook niet begrijpend lezen trouwens, anders zou hij/zij allang gezien hebben dat CiNNeR helemaal geen ME heeft.

  Steekt overigens erg veel tijd in het proberen te plaatsen van een reactie, die kant nog wal raakt. Zal dus zelf ook wel geen werk hebben, maar noemt een ander profiteur van de samenleving.

 5. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @frans: eigenlijk ben ik ook niet erg van de 1 januari voornemens, genoemden zijn voornemens door het jaar heen genomen (en afgeketst 😉 ). Je humeur niet laten bederven door zwartkijkers vind ik wel een mooi dagelijks voornemen. Meestal vergallen die mijn humeur trouwens niet echt, eerder als mensen om me heen in de problemen raken wil ik nog wel eens mee gaan sippen.

  @Suffie: 😀

 6. citrientje
  citrientje at | | Reply

  ik heb wel goede voornemen, en dat is voornamelijk voorkomen dat ik volgend jaar weer dezelfde voornemen heb.

  Ik wens jou het allerbeste in 2009.

  Kom op voor jezelf en laat je niet al nr afschepen. Anders moet je iemand zoeken die mensen nog als mensen behandeld.

  Dikke knuf.

 7. Peter
  Peter at | | Reply

  Mijn goede voornemens zijn van de duurzame soort: elk jaar dezelfde en zodra op 2 januari de orde van de dag begint is dat van zo’n orde dat ik aan de voornemens niet meer toekom.
  Ik zou niet durven geen voornemens te maken, want voor jet het weet, hoor je nergens bij. 😉

  Ik wens jou, Cinner, en je lezers een veelbelovend jaar.

 8. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @Citrientje: LOL, dat is een ultiem voornemen eigenlijk 😉 Enne, komt helemaal goed (ik zit in een oud en nieuw roes geloof ik)

  @Peter: Dan leef je in elk geval intens, als er voor voornemens geen tijd overblijft 😉 En joh, volgend jaar is het vast weer helemaal in om geen voornemens te hebben. Jij ook een heel fijn jaar gewenst!

 9. Pascal
  Pascal at | | Reply

  De beste wensen voor 2009!!

 10. desiree
  desiree at | | Reply

  Thuis heel veel in de planning, vreselijk spannend allemaal, en zie wel hoe het zich gaat ontvouwen (%)
  😡

 11. MeisjeMeisje
  MeisjeMeisje at | | Reply

  Doet niet meer aan goede voornemens. Behalve de drie aangevroten kerstkilo’s er weer afgooien en wat minder migraine in 2009 zou wel fijn zijn. Das toch best wel bescheiden of niet dan?

  Gelukkig nieuw jaar Cin, dat je eindelijk eens een antwoord krijgt, waar je al zoveel jaar op wacht.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply