19 Responses

 1. frans54
  frans54 at | | Reply

  Daar is heel wat mis gegaan op een moment dat er niets mis hóórt te gaan omdat er al genoeg mis is. Verder kom ik op dit moment niet, op afgezaagde standaard bemoedigingskreten zit je vast al helemaal niet te wachten.

 2. desiree
  desiree at | | Reply

  jeetje, dit klinkt totaal absurd!
  Hoe hebben ze dat nou kunnen doen?
  Wat vreselijk dat dit er ook nog eens bij kwam.
  Net als Frans zegt, er was al zoveel mis en dan dit…
  Ik hoop dat Stefan met dit er ook nog eens bij het een beetje verwerken kan, want dit is ook niet te zuinig mis voor hem.
  Hoe komt het toch met alle opgezette protocollen en draaiboeken dat men hierin zo gruwelijk steeds weer in blundert.
  Belangrijkste is nu dat je morgen de hulp krijgt die je nodig gaat hebben, die jullie samen nodig hebben.
  Dat je in dit alles hoe dan ook verder kunt.
  Wat vreselijk allemaal Cin, gruwelijk vreselijk na alles wat er al op je bord lag.
  Ik hoop dat je samen een heleboel lieve mensen aan familie en vrienden om je heen mag hebben die jullie bijstaan in dit alles, die heb je nu echt nodig.
  In dit alles heel veel liefs en kracht toegewenst aan jou en Stefan.
  @};- 😡

 3. ton
  ton at | | Reply

  Afschuwelijk ! Dan valt even alles weg… Heel veel kracht toegewenst…

 4. christinA eijkhout
  christinA eijkhout at | | Reply

  Jeetje Cinner, Kafka is er niets bij. Juist op zo’n moment.

 5. Terrebel
  Terrebel at | | Reply

  Dat er op zo’n moment zoveel cruciaals mis moet gaan. Verschrikkelijk. Dit maakt eht dragen van het verlies niet makkelijker.

 6. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  Ja ik blijf er elke dag verbijsterd van en tussendoor is de woede enorm. Ga zo op weg naar het politieburo. Meteen ook kijken of er hulp in gang gezet kan worden voor mijn oom en tante die mijn vader gevonden hebben, ook zij hebben helemaal niemand gesproken of gezien nadat ze zijn verhoord en vooral mijn oom zit helemaal stuk.

  Het lijkt ook wel of iedereen plotsklaps achterlijk wordt ofzo. De huisarts van mijn oma heeft zelf geen contact opgenomen en toen ze belde werd ze alleen even gecondoleerd en dat was het dan. Ze heeft een psychologe eigenlijk en daar is een briefje voor opgehangen op de deurbel dat ze er niet was vanwege een sterfgeval, die heeft ook geen contact meer opgenomen. Ze heeft het nummer niet van de psychologe en de huisartsenpraktijk wil het nummer niet opzoeken(??!!). Ik kan niet met haar mee naar die dingen maar ik kan heel goed mensen telefonisch erm, aanspreken.

  Maar goed, eigenlijk wil je dit niet. Ik wil bij de pakken neerzitten even, niet ten strijde trekken voor weet ik wat. Ik wil met mijn vader bezig zijn, niet met zakelijke kanten en het feit dat geen hond ook maar iets doet.

  Maar goed, het is niet anders. Ik ga maar even op weg. Dankjewel voor jullie support lieverds, daar heb ik meer aan dan jullie weten.

 7. CasaSpider
  CasaSpider at | | Reply

  Dat wat er gebeurd is is op zich al erg genoeg.
  Dat de collectieve professionele hulpverlening vervolgens niet thuisgeeft is bizar.
  Ik hoop dat degene die je vandaag spreekt dit inziet en zijn of haar verantwoordelijkheid neemt.
  Nogmaals sterkte voor jou en Stefan…

 8. GobboE
  GobboE at | | Reply

  zo wordt het niet gemakkelijker zeg, wat een gedoe.
  Heel veel sterkte!

 9. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  De politie kon mij niet verder helpen. Slachtofferhulp is niet voor ons bedoeld, want ‘u bent geen slachtoffer, er is tenslotte geen misdaad gepleegd’. Regiosystemen zijn niet gekoppeld, dus kon men ook geen informatie opzoeken over die nacht. Ik moet via het algemene nummer maar op zoek naar het juiste politieburo aldaar met mijn vragen. In tegenstelling tot Belgie, is het hier ook geheel niet de bedoeling informatie uit het politiedossier te krijgen. Het onderzoek is enkel bedoeld voor de politie. Volgens de agent dan. Ik denk daar heel anders over. En hulp, hulp moet zelf worden gezocht via maatschappelijk werk bijvoorbeeld. Want ‘eigen iniatief wordt hoogelijk gewaardeerd daarin’. Wat dat dan ook mag betekenen.

  De klacht dat de politie was vertrokken waardoor wij alleen in het huis stonden, werd aanvankelijk geschokt serieus genomen maar verdween gedurende het gesprek langzaam enigzins onder het tapijt. Collegialiteit belangrijker dan verdriet.

 10. Terrebel
  Terrebel at | | Reply

  En de stichting Korrelatie? http://korrelatie.nl/

  In elk geval een luisterend oor van professionals….*ONBEGRIP*

 11. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  Ja die kan ik misschien wel benaderen inderdaad. Inmiddels hebben we ook veel zelf uitgevonden en vrees ik dat het daar gewoon op uit komt.

 12. Wenz
  Wenz at | | Reply

  Dan tast je volledig in het duister, in deze donkere dagen. Belachelijk, deze gang van zaken. En heftig Cin, ook voor Steef. Ik hoop dat jullie al dat geregel snel achter jullie kunnen laten om ruimte te maken voor het verdriet. Dat is het minste dat ik voor je kan hopen. Dikke knuffel.

 13. Poelekie
  Poelekie at | | Reply

  Bizar dit. Goed, slachtofferhulp is dan misschien niet de juiste instantie voor opvang na iets dusdanigs heftigs als dit, maar hebben ze geen contacten met psychologen, maatschappelijk werkers, íemand?!

  Ik weet uit ervaring (op Intensive Care gewerkt als secretaresse) dat bij (poging tot) zelfdoding of bij buiten bewustzijn op straat aangetroffen personen zonder identiteitsbewijs de politie meer tégen dan meewerkt. “Belt u het algemene nummer maar, veel succes”, maargoed, ik ben dan ook geen familie. Ik vind het echt schandelijk hoe jullie behandeld zijn. Een officiële klacht indienen (of bij iets ombudsmanachtigs?) is misschien een idee, maar ik denk zo dat jullie hoofden daar op dit moment niet echt naar staan.

  Ik hoop desalniettemin dat jullie de juiste hulp krijgen bij het verwerken van niet alleen het overlijden van je vader, maar ook de nare gang van zaken eromheen. Heel veel sterkte.

 14. Opa-Buiswater
  Opa-Buiswater at | | Reply

  Cinner, de politie had je wel degelijk door moeten sturen naar slachtofferhulp! Of zelfs contact voor je op moeten nemen, helaas gaat dat wel eens mis. had je nog getracht te mailen maar dat lukt niet….. Mocht je vragen hebben: misschien dat ik iets kan betekenen…je weet mijn mailadres

 15. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  Goed, inmiddels contact gehad met slachtofferhulp en inderdaad blijkt dat zij meteen die nacht ingeschakeld hadden moeten worden. Zij doen de eerste opvang, helpen bij de eerste beslissingen en doen verwijzingen voor verdere hulp. Nu konden ze vrij weinig voor me betekenen hoewel ik een erg fijn gesprek heb gehad, vele verwijzingen alsnog heb gekregen en zij informatie naar me sturen over de klachtenprocedure bij de politie. Zij drong erg aan er een officiele klacht van te maken en dat gaan zowel mijn familie als ikzelf ook doen. We kunnen het gebeuren niet meer terug draaien maar ik vond het erg fijn eindelijk iemand te spreken die in elk geval poogde me zo goed mogelijk op te vangen en verder te helpen.

 16. citrientje
  citrientje at | | Reply

  wat naar dat jullie niet opgevangen werd op het moment dat het hard nodig was.
  Tis onwijs naar om te lezen wat je allemaal hebt meegemaakt.

  Ik wens je heel veel sterkte met het verwerken.

 17. desiree
  desiree at | | Reply

  Fijn om te lezen dat er toch wat ‘menselijke hulp’ is, ook al is het wat laat.
  Stap voor stap Cin, het is allemaal wel erg veel bij elkaar op een bord tesamen.
  Liefs van dees 😡

 18. sylvia
  sylvia at | | Reply

  Hoi Cindy,

  Ik weet dat we al geruime tijd geen contact meer hebben, maar ik wil jullie heel veel sterkte en succes wensen de komende tijd.

  Liefs,
  Sylvia

 19. Cornette
  Cornette at | | Reply

  Wat een toestand. Zorg goed voor jezelf hoor. Dat is belangrijk nu. En probeer er zoveel mogelijk over te schrijven. Hier of gewoon voor jezelf. Later zul je jezelf daar dankbaar voor zijn.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply