7 Responses

 1. Terrebel
  Terrebel at | | Reply

  Soms is het jammer dat we niet in Amerika wonen. Dan kon je zo’n handige no cure-no pay advocaat in de arm nemen en stinkend rijk worden. Dan ligt die maserati met chauffeur zo voor het grijpen. Tenzij je directeur van Rochdale wil worden, dan kan dat ook….

  :)>-

 2. citrientje
  citrientje at | | Reply

  nog knap dat je arts toegeeft hoop dat ze dat ook in je dossier toegeven dat ze er naast zaten al die jaren.

 3. frans54
  frans54 at | | Reply

  Mooi dat de huisarts geschrokken is en er nu bij anderen ook meer oog voor gaat hebben, maar wel vervelend voor jou dat het zolang duurde voor ze er achter waren. Ik hoop dat deze huisarts nu wel zo goed in de materie gedoken is dat duidelijk is dat je bij B12 injecties niet naar de waardes tov de referentie waardes moet kijken maar naar de klachten (bij injecties zeggen de waardes in het bloed bitter weinig, die geven nog niet aan hoeveel er werkelijk door het lichaam opgenomen wordt, vrij algemene norm (ook op dat forum te vinden, maar ik kende hem ook al uit andere bronnen) is een onderwaarde net voor de volgende injectie van 1000, dus veel hoger dan de voor “gezonde”mensen geldende referentiewaardes, maar altijd aangestuurd door de mate waarin klachten de kop weer opsteken (dat moment moet je altijd voor zijn)

 4. Paul
  Paul at | | Reply

  Toch fijn dat van ‘uitbehandeld’, je nu weer goede hoop hebt op iets dat zal aanslaan!

 5. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @Terrebel: ja dan hou je er nog wat meer aan over. Aan de andere kant moet ik er niet aan denken dat ik de nieuw verworven energie zou stoppen in zoiets. Ook zonde toch?

  @citrientje: ja dat hoor je niet vaak, dat artsen op hun schreen terugkomen. In mijn dossier zal het gewoon blijven staan. Dat is tenslotte toen gesteld en voorlopig zijn we niet zeker of het helemaal goed gaat komen. Het is vooral voor mij een aardverschuiving, maar kan nog lang niet alles ofzo. We zullen het afwachten.

  @Frans: weet niet helemaal zeker of hij zo diep in de materie is gedoken. Hij zocht wel de injecties op toen ik daar zat en wilde me naar aanleiding daarvan onderhand nog meer geven dan ik zelf aangaf. Vreemde ervaring, toen ik in december zo boos was, heeft hij dat boek er niet bij gepakt wat niet onhandig geweest zou zijn. Hij gaat nu erg af op wat ik meld hoe het verder moet verlopen. Dat vind ik wel prettig nu, ik weet er zelf zat vanaf tenslotte. Verder gaan we af op de internist. Hoewel ik voorzichtig, die is in d everonderstelling dat het ook met tabletten kan en daar ben ik zeker niet van overtuigd zolang we niet weten waarom ik de tekorten heb opgelopen.

  @Paul: ja, op zich is heel erg leuk en spannend allemaal.

 6. CiNNeR » Blog Archive » Nog meer blindstaren?

  […] Preventief blindstaren Feb […]

 7. desiree
  desiree at | | Reply

  Vreemd hoe het toch lopen kan.
  Zit zelf alweer thuis sinds afgelopen eind september.
  Kan niets meer momenteel en ben dat alweer aardig beu natuurlijk.
  Twee jaar gewerkt fulltime en langzaam maar zeker weer helemaal fysiek en psychisch op.
  Goed om te lezen dat jij nu nieuwe perspectieven hebt na vijftien jaar.
  Ik denk sneller aan een jaar dan een half jaar dat je nodig zal hebben als je ziet hoe lang een lichaam bepaalde cellen opnieuw moet aanmaken, maar deze eerste stappen zijn al een heel eind positief in de goede richting!
  Mijn eigen herstel gaat met hele kleine stapjes ook wel vooruit, maar zal ook de nodige tijd gaan kosten.
  Ik vraag me dan ook regelmatig af wat het precies is wat ik fysiek mankeer, vitaminen, schildklier enz. maar er komt nooit wat uit bij onderzoek zegt men.
  Ik vraag me vaak af of ik het in het alternatieve circuit moet gaan zoeken.
  Levend bloed onderzoek of andere niet reguliere onderzoeksgebieden.
  Maar voorlopig geen geld voor zulke dingen. En vraag me zeer af of het dat ook wat oplevert aan informatie.
  Voorlopig zit ik nog in puzzelland Cinner 🙂
  😡

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply