4 Responses

 1. ton
  ton at | | Reply

  Ik heb het artikel ook met grote verbazing gelezen. Klink kan wat mij betreft het best terugkeren naar een functie, die bij zijn naam past en iedereen een hand geven.

 2. desiree
  desiree at | | Reply

  Ik val pardoes van mijn stoel van ongeloof als ik dit lees, on-ge-loof-lijk.
  :((

 3. frans54
  frans54 at | | Reply

  Uh, dan is dus niet alleen meer zijn persoonlijk inkomen van zo hoog mogelijke diagnoses afhankelijk maar ook zijn winstuitkering. Ja, dat zal vast een verbetering geven 😮 Zoiets als iemand die uit de kas jat de sleutel van de kluis geven zodat hij voortaan van de kas afblijft.

 4. citrientje
  citrientje at | | Reply

  je moet es rekening opvragen, hebben wij gedaan, je betaald voor elke kamer waar je langsloopt. En voor de mortuarium ook. Ga zo maar door.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply