12 Responses

 1. Kuikentje
  Kuikentje at | | Reply

  Balen!
  veel beterschap!
  Dat je je maar snel weer ‘wel lekker’ mag voelen

 2. ton
  ton at | | Reply

  Getob, dus. Beterschap!

 3. desiree
  desiree at | | Reply

  Natuurlijk heb ik dat gemerkt!
  Je staat in mijn rijtje favorieten (nog geen 10) die ik dagelijks doorfiets :d
  Kheb minstens 500 links (waarschijnlijk meer) onder favorites die ik onder verdeeld heb in folders.
  En in de folder die ik dagelijks gebruik zitten mijn 10 favo’s 😉
  En rond deze tijd heb ik mijn eerste bak koffie op en lurk meestal al aan mijn tweede ~o)
  Vroeg me af of de reactie van je huid een reactie is op het vitamine gebruik waardoor je lichaam zich helemaal opnieuw moet instellen, en dus kwetsbaarder is dan het al was…
  En het is niet mis als je lever van streek is, veel rust houden in zoverre het onder de huidige omstandigheden dat mag lukken.
  Veel liefs en beterschap toegewenst!
  😡 @};-

 4. Frans54
  Frans54 at | | Reply

  Dat kan er ook nog wel bij :-s Beterschap.

 5. Jaco
  Jaco at | | Reply

  Doe rustig aan Cinner, van harte beterschap!

 6. Terrebel
  Terrebel at | | Reply

  Ziek van Vista? Was gisteren een stukje aan het typen toen vanzelf de mededeling verscheen:”In verband met een update zal de computer nu opnieuw opstarten.” PLOEP! en uit ging het ding voordat ik m’n bestandje had kunnen saven…Handig, joh, die automatische updates! Beterschap!

 7. bicat
  bicat at | | Reply

  Beterschaps!
  (Dank voor je mail; ik reageer aankomend weekend 😉

 8. Luuk
  Luuk at | | Reply

  Pak je tijd. Beterschap!

 9. Henk van S tot S
  Henk van S tot S at | | Reply

  Beterschap!

 10. HenK
  HenK at | | Reply

  Sterkte en beterschap !

 11. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  Dankjewel allemaal. Maandag weer bloedprikken en half augustus een echo maar hopelijk is het voor die tijd verbeterd.

  @desiree: zover ik weet kan het niet komen van de vitamine inname. Het kan wel schelen dat mijn vitamine D zwaar onder de maat heeft gelegen en mijn imuunsysteem/afweer nog niet voldoende goed is, al zal het niet de oorzaak zijn. De hoop is dat ik verder uit mezelf opknap, de ontstekingswaardes weer dalen en een echo niets laat zien. Dan was het in elk geval een tijdelijk probleem. Ben wel langzaam aan het opknappen en ik heb geen koorts (meer), dat zijn de goede tekenen die we willen zien.

 12. Pascal Summer
  Pascal Summer at | | Reply

  Vooral met dit weer: rustig aan. Sterkte.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply