5 Responses

 1. José
  José at | | Reply

  Ik verbaas me al jaren over wat mensen allemaal geloven. Ik verbaas me iedere dag weer, als ik de phishingemails en kettingbrieven uit mijn mailbox sta te vissen dat mensen overal intrappen en alles willen delen. Feitelijk verbaas ik me dat ik me nog altijd verbaas ;))

 2. desiree
  desiree at | | Reply

  Waar rook is, is vuur…
  Lijkt me toch duideljk dat DSB praktijken erop na houdt die niet verantwoord waren…

 3. citrientje
  citrientje at | | Reply

  denk dat er meer is dan een twitteraar, DSB was al lang in nieuws met dingen die niet klopten..

 4. @kaleries
  @kaleries at | | Reply

  Ik geloof altijd alles wat op twitter staat.

 5. Martijn C
  Martijn C at | | Reply

  Het betreffende berichtje is nou niet echt iets waar een massa actie op zou ondernemen. Het was niet geschreven door een media persoon. Ik ben fanatiek twitteraar maar denk toch echt wel na als ik iets lees.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply