9 Responses

 1. ton
  ton at | | Reply

  Stil? Met al dat hoesten en niezen?

 2. Terrebel
  Terrebel at | | Reply

  Beterschap!

 3. citrientje
  citrientje at | | Reply

  sterkte en beterschap, is het de mexicaanse griep?

 4. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @ton: schrijfgewijs dan 🙂

  @Terrebel, tnx!

  @Citrien: het blijkt niet de mexicaanse te zijn. Wonderlijk genoeg wordt er dan ook verder nergens meer naar gekeken.

 5. christinA eijkhout
  christinA eijkhout at | | Reply

  Beterschap, ook voor “gewone” griep blijft dat toch de wens.

 6. HKH
  HKH at | | Reply

  Sorry maar ik moet erg lachen om het advies om met de bus te gaan! Ik wens je erg veel sterkte. Ik heb één keer een / de griep van nabij (mijn vrouw) mogen meemaken en dat wens ik niemand toe. Het woord griep gebruik ik sindsdien niet meer, mocht je verhinderd zijn vanwege lichamelijk ongemak.

 7. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @christinA: Werd vandaag enkele keren gefeliciteerd dat het geen mexicaanse griep bleek te zijn. Nogal rare gewaarwording. Dankjewel voor je goede wensen.

  @HKH: Ja werd ook even helemaal stil van dat advies. Uiteindelijk hebben mijn schoonouders me gelukkig heen en terug gebracht (na de belofte vooral in mijn sjaal te hoesten en ik moest achterin ;)) Dankjewel voor de sterkte wensen

 8. Frans54
  Frans54 at | | Reply

  Dus je werd, terwijl het geen mexicaanse griep bleek en je in een risicogroep valt, maar naar een mexicaanse griep poli vol verdachte gevallen gestuurd. Heel effectief om het alsnog op te lopen lijkt mij. Kan aan mij liggen maar volgens mij heeft iemand dit niet helemaal doorgedacht.

 9. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  LOL Daar had ik zelf nog niet eens aan gedacht.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply