7 Responses

 1. Terrebel
  Terrebel at | | Reply

  Gelukkig maar dat er zeker enkele tientallen ander griepvarianten zijn waaraan je dood kunt gaan. Maar dan haal je de krant niet, hoor!

 2. HKH
  HKH at | | Reply

  Bizar idd. Je zou verwachten dat je wel reageert maar niet zo heftig. Een collega van mij heeft het ook. Hij overwoog vorig jaar ook de griepprik niet te halen. Om dat hij nogal ‘gevoelig’ is heeft hij toch de prik gehaald, en verdomd: hij werd ziek, erg ziek zelfs.

 3. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @Terrebel: gelukkig ben ik al wat aan het opknappen *afklopt op hout*

  @HKH: bij mij lijkt het te komen door het vitamine D tekort wat nogal ernstig is geweest en nog een tijd behandeld moet worden. Misschien een tip aan je collega, hij kan zich op vitamine D laten testen. (Vond vandaag dat het vaker voorkomt die combinatie).

 4. HKH
  HKH at | | Reply

  @ CiNNer,

  In reactie op: (Geheel off-topic maar omdat ik bang ben dat je het bij mij anders niet meer meekrijgt: over je collega die ook zo beroerd reageert op de griepprik. Dat wordt – zoals bij mij ook hoogstwaarschijnlijk – vaak veroorzaakt door een vitamine D tekort. Misschien is hij er op getest of zo niet, zou hij dat kunnen laten doen. Let daarbij op dat er nieuwe referentiewaardes zijn die nog niet elk ziekenhuis geimplementeerd heeft (als je daar meer over wilt weten, of je collega, kan je me altijd mailen). Misschien is het niks maar je kan niet weten, twintig procent van de bevolking heeft naar schatting een onontdekt vitamine D tekort.)

  Thnx, ik zal het aan ‘m doorgeven evt. met jouw email adres d’r bij. Alleen denk ik dat (mocht het een tekort zijn,) dit wel bekend is (of zou moeten zijn.) Hij loopt nl. ziekenhuis in en uit, heeft net een heel probleem met de schildklier achter de rug en krijgt ook vit. B injecties.

 5. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @HKH: Tja, ik ben ook zeventien jaar ziekenhuis in- en uitgelopen zonder dat dit tekort werd gezien, dat zegt niet zoveel. Maar hopelijk is bij hem alles al bekeken en gaat het de goede kant op.

 6. citrientje
  citrientje at | | Reply

  lekker dan.

 7. MeisjeMeisje
  MeisjeMeisje at | | Reply

  Bij mij op het werk word je geheel vrijwillig gepushed (tot in den treure) om vooral toch maar die gratis griepprik bij de arbodienst te halen. Gisteren wederom een mailtje dat de spuitjes klaarliggen voor deze week, en dat ze zelfs bij je op de afdeling langskomen. Ik slik diverse supplementen, waaronder vlierbessenextract. Ik zal me nooit en te nimmer laten prikken met een substantie waar ik niet van weet wat er allemaal inzit. Ik hoor van teveel mensen dat ze juist de griep krijgen zodra er een prik ingezet is. Laat maar denk ik dan. Op tijd naar bed, en weerstand opbouwen dus.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply