5 Responses

 1. ton
  ton at | | Reply

  Als we zw nu combineren hebben we de KlinQ-hoest.

 2. PaulHUzzz
  PaulHUzzz at | | Reply

  tsja… helaas weer een typisch geval van dat wat het meest in de media verschijnt, het meeste aandacht krijgt, ongeacht hoe gevaarlijk of erg het nu werkelijk is…

 3. HKH
  HKH at | | Reply

  * proest *

 4. Frans54
  Frans54 at | | Reply

  Inenten van dieren (weliswaar niet alle maar alleen die in gebieden waar Q koorts heerst) gebeurt wel degelijk, het gaat in het artikel om het inenten van mensen. Waarbij het overigens ook in mijn ogen vreemd blijft dat hier wel uitgebreid naar mogelijke bijwerkingen onderzoek wordt gedaan terwijl dat bij andere inentingen weggewinpeld wordt.

 5. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @Frans: het artikel gaat idd over vaccinaties bij mensen maar in een achteraf berichtje las ik plots dat niet alle dieren op veehouderijen in risicogebieden worden gevaccineert, alleen de grote veehouderijen gebeurd dat. men is wel voornemens dat uit te breiden maar het effect daarvan zal pas in de loop/tegen het eind van 2010 merkbaar zijn.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply