17 Responses

 1. HenK
  HenK at | | Reply

  Korte reactie:
  Gun jezelf de tijd die je nodig hebt, Cin.
  (*volgens mij schreef ik je dat al eerder*)
  Het ga je goed! 😡
  Henk.

 2. Irene
  Irene at | | Reply

  Fijn dat je toch af en toe wat van je laat horen! Een Blogosphere zonder Cinner issut ook niet helemaal :p :s

  Sterkte, ik denk aan je!

 3. Wenz
  Wenz at | | Reply

  Jij krijgt op je bord in één jaar wat anderen in een heel leven nog niet hoeven te verstouwen. Een mens kan maar zoveel aan, lichamelijk én psychisch – en dan komt het lijf in opstand. De enige manier om te laten weten dat je grenzen overschreden zijn.

  Heel veel succes lieve Cin, ik hoop dat je er grip op kunt krijgen en het leven op een of andere manier weer naar je hand kunt zetten. Schroom ook vooral niet om hulp te vragen. Laat andere situaties waarin men je in de kou liet staan nooit ervoor zorgen dat je negatief naar nieuwe en andere situaties gaat kijken. Take it one at a time en ervaar dat dingen ook goed kunnen gaan, zo nu en dan.

  Knuffel, ben maar heel erg lief voor jezelf.

 4. christinA eijkhout
  christinA eijkhout at | | Reply

  Das een heel verhaal. Blijf lekker rustig doorgaan met leuke dingen te doen, langzaam krabbel je weer op. Ga rustig verder

 5. HenkvanStotS
  HenkvanStotS at | | Reply

  Dus nog “even knutselen” aan de geest.

  Zodra je de volgende stelling van harte kunt onderschrijven ben je m.i. geslaagd:

  Zodra iets vervelends (of iets prettigs) gebeurt is,
  is het voorbij
  en een onderdeel van de ervaring, die een mens maakt tot een bron van wijsheid.

  Sterkte en dat je er gelouterd uit te voorschijn mag komen.

 6. Frans54
  Frans54 at | | Reply

  Sterkte en succes met sleutenlen (en denk er aan: met een set horlogeschroevendraaiers prutsen geeft uiteindelijk iha een beter resultaat dan met een breekijzer aan de gang gaan, dus “take your time”)

 7. Peter
  Peter at | | Reply

  Ha, een teken van leven! Nog niet het gewenste leven, maar toch….
  Sterkte met het herstel. Uiteindelijk ben je zelf belangrijker dan je blog, hoewel ik hoop op een schitterden comeback.

 8. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @HenK: klopt (dat je het eerder al schreef) en zal ik doen, dankjewel!

  @Irene: dankje 🙂

  @Wenz: Professionele hulp zoeken zal ik niet meer doen, tenminste niet op bepaalde gebieden. Omdat het hier letterlijk een kwestie is van ‘been there, done that’ en het heeft me meer stress en verdriet opgeleverd dan iets anders. Dat wil niet zeggen dat ik iets of iemand geen enkele kans meer zou geven, alleen niet de paden die al bewandeld zijn. Vrienden, familie of hulp uit onverwachtse hoek zal ik nog wel aannemen. Voorlopig zal ik er niet snel om vragen. Niet uit schroom maar omdat ik er niet aan toe ben. Ik begrijp wel wat je bedoeld en het is een goed advies denk ik, maar toch … Ik durf gewoonweg niet het risico te nemen tegen weer een teleurstelling aan te lopen, dat zou ik echt niet aankunnen.

  Merk gelukkig wel af en toe dat dingen ook anders kunnen gaan, dat ik op sommige dingen weer een beetje vat weet te krijgen en probeer uit hoe het anders kan, hoe ik het anders kan. Het is een heel proces en het zal me nog lang bezig houden, maar inmiddels al met een wat prettiger gevoel. Tnx voor de lieve woorden!

  @christinA: dat hoop en denk ik ook, luchtig en leuk en veel rust om op zijn tijd op te krabbelen.

  @Henk van S: dankjewel, we zullen merken hoe wijs (of onwijs) ik er verderop uit kom 🙂

  @Frans54: Dat heb je mooi verwoord 😀 En ik ben wel hier en daar aan het priegelen, als ik er zin in heb. Dat breekijzer heb ik al een tijdje niet meer rond zien slingeren 😉

  @Peter: Dankjewel voor het compliment 🙂 De comeback zullen we af moeten wachten, zelfs ik weet niet hoe dat zal zijn.

 9. Luuk
  Luuk at | | Reply

  Take your time, dat is het aller belangrijkst. Echt.

 10. CasaSpider
  CasaSpider at | | Reply

  Fijn weer iets te horen, Cinner. En ook al ben je er nog lang niet, mooi dat het weer ietsje beter gaat. Ik hoop dat Stefan de kracht heeft om je bij te staan, niet dat hij er ook aan onderdoor gaat. Nou ja, sterkte met de situatie en hopelijk staan hier snel weer positieve berichten!

 11. Jaco
  Jaco at | | Reply

  Het is één van de belangrijkste vaardigheden die je moet leren in het leven: grenzen aangeven en bewaken. Neem je tijd en je rust en bouw op die manier je energie weer terug. Wanneer je er weer klaar voor bent, merken wij het wel. Veel sterkte en rust toegewenst!

 12. citroentje
  citroentje at | | Reply

  heel veel sterkte en beterschap.

 13. Anders
  Anders at | | Reply

  Heftig hoor.
  Nee, daarbij valt zo’n lullig akkefietje over copyrights toch wel in ‘t niets ; )
  Toont maar weer wat echt belangrijk is in ‘t leven…
  Hang in there !

 14. Ted
  Ted at | | Reply

  Hey Cin, Hoe gaat het nu met je?

 15. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @Luuk, Jaco, Citrientje: tnx!

  @Casaspider: Stefan heeft zijn eigen proces waar hij doorheen moet, dus we staan elkaar bij zover dat gaat maar doen sowieso de leuke dingen samen 🙂

  @Anders: ja, daar maak ik me ook al lang niet bijster druk meer om 🙂

  @Ted: langzaam ietsje beter. Op vakantie geweest, dat heeft heel erg veel goed gedaan moet ik zeggen.

 16. Anne
  Anne at | | Reply

  Dag Cinny,

  Het is alweer veel te lang geleden dat ik hier bij jou op blog-bezoek ben geweest. (shame on me!) Het is niet niks waar je weer doorheen moet joh.
  Ik bewonder je dat je steeds maar weer overeind blijft klauteren.

  Hele lieve knuffel vanuit Belgenland

  Anne

 17. Rian
  Rian at | | Reply

  Zo hé, da’s allemaal niet niks. Meiske toch. Ik wens je het allerbeste en heel veel beterschap.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply