8 Responses

 1. René
  René at | | Reply

  Schrijver is zelf uit het stenen tijdperk ! Die subsidie voor kinderopvang is net zo goed voor mannen als vrouwen ! Ken heel wat mannen die alleen hun kind(eren) groot brengen maar ook hun inkomen is niet toereikend om fatsoenlijke kinderopvang te betalen waar de medewerkers een fatsoenlijk inkomen hebben !

 2. Terrebel
  Terrebel at | | Reply

  Bovendien is het duurder maken van kinderopvang goed voor de werkgelegenheid: Al die vrouwen komen weer in de bijstand en al die aanvragen zullen behandeld moeten worden. Hetzelfde geldt voor de leidsters in de kinderopvang die in de WW terechtkomen. Wist je dat per drie werklozen er één persoon werkt bij het DWI of CWI? Als deeltijd-werkloze help ik maar liefst vier verschillende mensen voor een paar uur per week aan werk.

  Eigenlijk zou ik dus een lintje moeten krijgen…;;-)

  Indertijd was de kinderopvang ook voor mij als alleenstaand vader niet op te brengen. Ik zat dus bewust in de bijstand omdat ik dan én meer geld overhield én meer tijd had om mijn zoon op te voeden.

 3. Henk van S tot S
  Henk van S tot S at | | Reply

  In het kader van het milieu is die hele subsidie natuurlijk een lachertje:
  De mens is de grootste vervuiler.
  Ieder kind is een nieuwe milieuvervuiler.
  De vervuiler betaald zou men zeggen.
  Maar nee hoor, ze ontvangen fok- en en oppaspremie!!!
  En groen links heeft het hoogste woord; ik snap er geen barst van 😉

 4. Ctje
  Ctje at | | Reply

  Kinderopvang moet blijven en iknga nog stapje verder ook chronisch zieken moeten er gebruik van kunnen maken en dezelfde rechten krijgen als werkende ouders. Of is dat teveel gevraagd???

 5. ron
  ron at | | Reply

  Wat een gedoe pffffffffffff, ze moeten alles wat er gesubsidieerd wordt in Nederland afschaffen, komen de mannen en vrouwen weer met beide benen op de grond.Twee auto’s(milieu) te grote huizen, we kunnen best uit de voeten met minder,groter en duurderdan je buren, kennissen, familie!!!!!
  Laat iedereen nu eens ZELF hun kind opvoeden en niet al bij 6 weken om 6 uur s’morgens naar het kinderdagverblijf brengen, wat bezield deze ‘ouders’, zodat die mensen ze mogen opvoeden…pffff waarom kinderen als je er niet voor wilt zorgen!!!!!!
  Laten we dus weer eens echte gezinnen creëren met z’n alle, basis is normen en waarden, en echte liefde voor je kind.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply