7 Responses

 1. Luuk
  Luuk at | | Reply
 2. Frans54
  Frans54 at | | Reply

  Ik heb nog niets gehoord, maar volgens de website hierover vallen mijn medicijnen e.d. er wel onder en kom ik dus wel in aanmerking. Dit hoort de beperking van de aftrekmogelijkheden voor ziektekosten te compenseren, maar nog afgezien van het feit dat het beslist niet opweegt tegen het verdween deel van de belastingteruggave hebben ze stiekum er nog een leuke bezuiniging in verwerkt: de belastingteruggave had ik altijd ergens tussen begin mei en half juni binnen, deze compensatie komt pas “vanaf” november (hoever “vanaf” is nog even afwachten) zodat ze een heleboel geld gewoon ruim een half jaar langer in hun zak kunnen houden en er – in tegenstelling tot de belastingdienst – niet eens rente over hoeven te betalen ook.

 3. ctje
  ctje at | | Reply

  balen hoor, snap niet dat je hartmedicijnen niet in het rijtje staan.

 4. Frans54
  Frans54 at | | Reply

  Het gaat als ik het goed onthouden hebben niet om de duur maar om het aantal standaard doses dat je in een jaar gebruikt. Moet meen ik minimaal half jaar standaarddoses zijn.Als je dus gewoon de standaarddosis gebruikt en de medicijnen pas na 1 juli bent gaan gebruiken val je dat jaar nog buiten de boot.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply