2 Responses

 1. Wenz
  Wenz at | | Reply

  Achut, wat een dotje is het toch hahaha. Die val heeft indruk gemaakt in ieder geval, toch ook een lieve troost, zo’n stuiterbal op je schoot midden op straat. (Maarre, jij het er zonder ernstig letsel vanaf gebracht hoop ik?)

  En blijkbaar waant hij zich nog de koning te rijk onder de honden, haha, dat zal even slikken zijn als hij zijn lichamelijke grenzen leert kennen. (Iets dat acht keer zo groot is moet je vooral niet proberen te domineren Spot! Hihi.)

 2. Frans54
  Frans54 at | | Reply

  Iha beseffen honden het verschil in formaat totaal niet. Ik heb wel een jack russel zien proberen een rottweiler en even later twee boxers er van te overtuigen dat hij de baas was. De oplossing is hem te leren dat jíj de baas bent.

  En wat dat vallen betreft: hij went er waarschijnlijk sneller aan dan jij, en als dat zijn beschermingsdrift triggert: des te beter toch.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply