12 Responses

 1. Henk van S tot S
  Henk van S tot S at | | Reply

  In 2018 lopen de dagen van 2007 weer parallel.
  Vulling dus nog even bewaren 😉

 2. Polderzilver
  Polderzilver at | | Reply

  Dr. Phil zou zeggen: ” this is not about the dog…” een van mijn favoriete citaten uit zijn therapeutische programma’s, die je niet steeds hoeft te blijven kijken omdat zijn advies eigenlijk altijd op hetzelfde neerkomt: Je weet best wat het probleem is, je weet ook wat je te doen staat. Doe het dus maar gewoon… :o)

 3. Polderzilver
  Polderzilver at | | Reply

  Dr. Phil zou zeggen: ” this is not about the dog…” een van mijn favoriete citaten uit zijn therapeutische programma’s, die je niet steeds hoeft te blijven kijken omdat zijn advies eigenlijk altijd op hetzelfde neerkomt: Je weet best wat het probleem is, je weet ook wat je te doen staat. Doe het dus maar gewoon… :o)

 4. Jack Random
  Jack Random at | | Reply

  Over die medicijnen: m’n vrouw heeft ze op rol. Afscheurbare dichte zakjes met datum/tijd-opdruk, 3x daags, aan elkaar vast voor een paar weken. Werkt perfect. Of je apotheek die service biedt is vers twee.

 5. HenK
  HenK at | | Reply

  Spot had eerder dan jij door, dat zo’n agenda toch eigenlijk niets voor jou was…
  Maar misschien heeft de ‘dreiging’ van de agenda er wel voor gezorgd dat het organiseren nu beter loopt. 🙂

  De angsttandarts… m’n complimenten (en sterkte!)… die 2,5 jaar voor je uit schuiven komen me bekend voor…
  De voorjaarsschoonmaak… de wat ? 😉
  De medicijnen… Het netjes opslaan is één ding, niet vergeten ze in te nemen iets anders. Voor mezelf heb ik een schema gemaakt met wat wanneer moet worden ingenomen en daar zet ik de datum achter nadat ik heb gedaan.
  Werkt, tot nu toe, uitstekend… en dat terwijl één van de bijwerkingen vergeetachtigheid is… 😉

 6. ctje
  ctje at | | Reply

  wij gebruiken een weekscheurkalender die op de deur hangt, is enige wat voor ons werkt. In agenda kijk ik niet en langs de deur loop ik steeds en dan zie ik het meteen dat ik die week wat moet doen.

 7. Luuk
  Luuk at | | Reply

  Zolang je maar niet vergeet dat een papieren agenda ALTIJD vele malen handiger is dan een digitaal ding.

 8. Wenz
  Wenz at | | Reply

  Ha! Spot dwingt je om niet alleen die agenda te gebruiken, maar hem ook op een vaste plaats op te bergen! Hihi. Voor je het weet is je hele huis geordend en alles veilig opgeborgen zodat hij alleen z’n speeltjes kan molesteren. 😛 😀

 9. desiree
  desiree at | | Reply

  Ik lees een hoop goede voornemens die al behoorlijk worden nageleefd.
  Op de goede weg dus 🙂
  Het gaat niet om perfectie, maar om de goede richting 😉

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply