4 Responses

 1. Terrebel
  Terrebel at | | Reply

  En zo jong nog…Ik las zijn stukjes graag. Fijn dat hij nog heeft kunnen genieten.

 2. Wenz
  Wenz at | | Reply

  Wat lief, dat jullie elkaar van een andere kant hebben leren kennen. Dat hij je heeft gesteund, in die zware tijd. Dat moet je zeker koesteren. Ik lees dat hij zijn laatste maanden in Thailand heeft doorgebracht. Op afstand toch af en toe elkaar vinden, meer kan een mens niet wensen.

 3. EJ
  EJ at | | Reply

  Opa had het zelf al een tijd geleden aangekondigd op een waardige en de hem bekende humoristische wijze. In dat opzicht komt het bericht misschien niet geheel onverwacht, maar het blijft toch enorm triest om dit te lezen. 58 is te jong.

  Opa had zijn hart op de goede plek. Het zit niet voor niets links. Zijn persoon en weblog bijdragen zullen gemist worden.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply