10 Responses

 1. peet, twitpeet, whatever ;-)
  peet, twitpeet, whatever ;-) at | | Reply

  Nee hoor, hier in de wijk is een centraal fietspad waar iedereen overheen gaat: kinderen, scholieren, forensen, ouderen, mensen met honden, joggers, wandelaars, bakfietsers, scootmobielen, mensen met boodschappentassen, kinderwagens, rollators etc. dus ik ben altijd voorzichtig. Vind het juist leuk dat iedereen hier op straat is. En het kan hier ook. In de binnenstad zag je nooit kinderen, bijvoorbeeld 🙁

 2. Frans54
  Frans54 at | | Reply

  Wat is de mannelijke vorm van “een oubollige theemuts”? Dat ben ik dan namelijk.

 3. Cisca
  Cisca at | | Reply

  Ik ben blij dat ik tenminste niet meer de enige ben die zo oudbollig denkt.Moet altijd denken aan Herman van Veen met het nummer Opzij opzij opzij. En plak daar dan zelf aan vast, ikke ike ik en de rest kan stikke.Maak het zelf vaak mee dat ik met mijn rollator uitgekafferd wordt omdat ik kennelijk teveel ruimte inneem of te langgzaam ben. JAJA
  @ Frans een jonge theeleuter??? misschien

 4. ctje
  ctje at | | Reply

  ik stop wel voor hondjes hoor.

 5. HenK
  HenK at | | Reply

  Misschien kan de Theemuts de opvolger worden van de mattenklopper van het Simplistisch Verbond.
  Als symbool van alles wat je graag terug zag keren uit voorbije tijden.

  Omdat de theemuts bij ons nog dagelijks op tafel staat… ga ik dan eindelijk ook een keer “met m’n tijd mee”. 🙂
  En mocht de kou nog even aanhouden, dan kunnen de theemutsen ook aan het modebeeld worden toegevoegd…
  Zou een theemuts trouwens wel mogen in de bus ? 😉

  Off topic ? Dat valt wel mee, toch…
  Met vriendelijke groet,
  Henk.

 6. desiree
  desiree at | | Reply

  Helemaal duidelijk, ook ik behoor tot de oubollige theemutsen ;-p

 7. Capt. Corsaire
  Capt. Corsaire at | | Reply

  Dat verhaal van jou is mij uit het hart gegrepen, CiN. Ondanks mijn heldhaftige pseudoniem ben ook ik een oubollige theemuts, terwijl ik alleen maar koffie drink.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply