10 Responses

 1. Rian
  Rian at | | Reply

  Goeie keuze om met jezelf aan de slag te gaan. Heb zelf ook ervaren dat wegstoppen niet werkt want het komt altijd drie keer zo hard weer terug. Veel sterkte en ik hoop op succes voor je. Mijn leven is er drastisch van opgeknapt.

 2. Peet
  Peet at | | Reply

  Helaas, je kunt er niet omheen maar moet er dwars doorheen… ben ik ook achter gekomen. Het is minder eng dan je denkt. Ergens omheen lopen is enger, want dan kun je niet goed zien wat het is waar je omheen loopt – terwijl je, als je iets recht aankijkt, precies weet hoe het er uit ziet. Voel je vrij om het hier gewoon op te schrijven. Je bent niet de enige.
  Sterkte!!!

 3. ctje
  ctje at | | Reply

  ik hoop dat het allemaal gaat werken, sterkte en succes.

 4. HenK
  HenK at | | Reply

  Ik herhaal, wat ik al eens eerder aan je schreef: Gun jezelf tijd, Cindy!
  Geef het geluk de tijd om jou te vinden.
  Met vriendelijke groet,
  HenK

 5. Wenz
  Wenz at | | Reply

  Ik sluit me helemaal aan bij Rian en Peet. Je voelt zelf wanneer je het gehad hebt, met hoe je het tot nu toe aanpakte, en dat is het ideale moment om inderdaad een andere weg in te slaan. Ga er maar dwars doorheen, en ondertussen lief zijn voor jezelf.

 6. Laurent
  Laurent at | | Reply

  Het is me ook nogal wat, wat je meegemaakt hebt. Ik heb geen persoonlijk ervaring met dergelijk grote problemen, maar met de ervaring die ik heb met mindere problemen kan dit niet anders dan tijd kosten, en meestal moet je dat niet in je eentje proberen, inderdaad.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply