19 Responses

 1. Cisca
  Cisca at | | Reply

  Och meissie toch,
  Ik kan wel zeggen hoe dapper je ik vind, hoe mensonterend en schrijnend het hele verloop van alles, maar hier zijn geen woorden voor.Zelfs rouwen wordt een mens ontzegd om van de rest maar niet te spreken.
  Ik wens je alle liefde en kracht toe die je nodig hebt

 2. Irene
  Irene at | | Reply

  Ik vind het enorm knap van je dat je alles zo goed benoemt en dat je daadwerkelijk stappen hebt ondernomen om onder dit juk uit te komen. Ik denk, want zeker weten doe ik het niet, niet dat ik het zo goed als jij zou kunnen oppakken.

  Alle respect dus!

 3. Thinkie
  Thinkie at | | Reply

  !

 4. Thinkie
  Thinkie at | | Reply

  Hé, dat ging even mis, ik had mijn hug tussen haakjes gezet, blijkbaar dacht hij dat het code was. Nogmaals dus: hug!

 5. ton
  ton at | | Reply

  Meid, wat een zware tijd moet dat geweest zijn. Sterkte wensen is nu wellicht wat laat, maar welgemeend!

 6. HenK
  HenK at | | Reply

  Ik was, ben en blijf blij met hoe het je nu al gaat.
  Inderdaad… “al”, want na wat jij hebt meegemaakt, ben je volgens mij al een eind op de goede weg.
  Met vriendelijke groet,
  Henk.

 7. Laurent
  Laurent at | | Reply

  Ik weet nog steeds dat ik je bericht over je vader las, ik meen kort nadat mijn eigen moeder overleden was. Dat was op zeer vredige wijze gebeurd, en toch is dat natuurlijk ook nogal een ervaring als je er (bijna) bij bent geweest.
  Ik weet nog wel hoe ik schrok van je bericht toen, terwijl ik je blog niet eens zo intensief volgde, maar om zoiets op die manier mee te moeten maken…

 8. ctje
  ctje at | | Reply

  Erg hoe het allemaal gegaan is, hoe ze je in de kou hebben laten staan. Vind het knap dat je actie ondernomen hebt en hoop dat het je veel gaat opleveren.

  Slachteroffer hulp daar ben ik super verbaasd over, stel je voor dat mij slachteroffer hulp is aangeboden omdat mijn brommer gestolen was. Deuhhh. Daar gelaten weet ik niet of ik dat ook daadwerkelijk gekregen zou hebben als ik dat aanbod aangenomen had.

 9. Wenz
  Wenz at | | Reply

  Lieve Cin, wat goed zeg. Na zoveel tegenwerking en frustratie kun je ook niet meer normaal verder. En zoveel op je bord krijgen. Ik ben heel blij te horen dat je nu toch die hoognodige hulp hebt gekregen, en dat je er heel goed mee uit de voeten kunt. Het is knap, wat je tot nu toe al voor elkaar hebt gekregen, het trauma weg, en nu tijd voor oprecht afscheid. Een hele dikke knuffel, je bent een prachtig, krachtig mens dat haar grenzen heeft moeten aftasten en nu weer de touwtjes in handen heeft. Supertrots. En opgelucht. Hoop dat jij dat ook bent. 🙂

 10. Mark
  Mark at | | Reply

  Niks te zeggen. Echt gewoon niks te zeggen over hoe er hier met je om gegaan is. Geen woorden voor. Ik vind je echt ontzettend dapper! Betwijfel ook erg sterk of ik dat allemaal had kunnen bolwerken.

 11. gewebkijk
  gewebkijk at | | Reply

  respect,
  alleen al het feit dat je het hier zo helder hebt kunnen verwoorden geeft aan dat je alles prima op een rijtje hebt staan.
  ondertussen vertel je alles vanuit kracht maar dat veranderd niets aan de pijn natuurlijk.
  sterkte.

 12. Anders
  Anders at | | Reply

  Pfft… te lang niet geweest hier. Blij te lezen dat je weer op de weg terug bent. ‘Wist er natuurlijk al van, maar het blijft een zeer heftig verhaal. Zonder hulp ben je nergens. In ‘t leven. Of dat nu professionele hulp is, of van vrienden of medemensen. Hou vol !

 13. Luuk
  Luuk at | | Reply

  Help anderen die hetzelfde is overkomen. Schrijf een boek. Lijkt me een prachtige aanklacht. Echt.

 14. sillyme
  sillyme at | | Reply

  Niets dan lof en respect voor jouw! Kan niet anders zeggen! geweldig hoe je dit kunt verwoorden. Erg knap! Mocht iemand in hetzelfde schuitje zitten als jij, dan helpt dit stuk hem of haar zeker! Dat kan niet anders!

  (Ik heb idd slachtoffer hulp moeten weigeren een paar x. Sloeg idd nergens op! Fiets gejat, auto ingebroken??? )

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply