8 Responses

 1. Frans54
  Frans54 at | | Reply

  Dat verschillende medewerkers van de instelling het niet kunnen volgen daar kan ik me nog iets bij voorstellen. Die krijgen vanuit Den Haag ook van alles vaak totaal onverwacht en zonder enige tijd voor onderzoek van de alweer veranderde regels en zonder overgangsperiode op hun bordje gedonderd en moeten er dan maar mee redden.

  Datzelfde geldt trouwens voor veel ambtenaren van gemeentelijke afdelingen die hier over gaan, maar aangezien die het enige punt vormen waar de burger de juiste informatie kan (zou moeten kunnen) krijgen zou het wel handig zijn als die zich na weer een wijziging per omgaande goed inlezen en zonodig navragen hoe iets precies bedoeld is en uitgevoerd moet worden alvorens mensen de stuipen op het lijf te jagen. Ik krijg sterk de indruk dat die ambtenaren vaak maar doen wat zij denken dat de bedoeling is en de moed hebben opgegeven zich in alle wijzigingen te verdiepen (en de wil om zich te bekommeren om de gevolgen die het voor de betrokken mensen – die in hun taal cliënten heten en dus in het kader van “de klant is koning” best met wat respect behandeld mogen worden) lijkt eveneens bij velen inmiddels totaal verdwenen)

  1. Frans54
   Frans54 at | | Reply

   Oh, dat die instellingen zo slecht op de hoogte zijn kon ook nog wel eens veroorzaakt worden doordat men in Den Haag denkt dat ze geen belanghebbende zijn, zij vragen immers geen vergoedingen of voorzieningen aan (tenminste: niet voor zichzelf) dus waarom zouden ze van de regels op de hoogte moeten zijn nietwaar? 🙁

 2. christinA eijkhout
  christinA eijkhout at | | Reply

  Het wordt hier echt hoe langer hoe gekker.

 3. Thinkie
  Thinkie at | | Reply

  Ik herhaal: GRRRRRRRRRR!!!!!!

 4. desiree
  desiree at | | Reply

  Ik vrees het ergste, dit wordt een hele diepe put :-s
  Veel liefs voor oma toegewenst in deze bizarre tijden, ook al kan ze daar niet zo veel mee…

 5. Cisca
  Cisca at | | Reply

  Uhm, als ik dit zo lees word ik een beetje wild. Krijg de neiging om te gaan gooien en enorm te schrijven. Dit is een totale gekte die tot conclusie geeft dat het toch allemaal eigenlijk de schuld van client zelf is.De hulp die hier toen ineens niet meer mocht komen had nog een ander verhaal. Zij werkte 4 uur per week bij een man van 98 jaar die nog zelfstandig woont en licht dementerend is. De man kreeg ineens nog maar 2 uur huishoudelijke hulp per week. Reden?? Hij deelde het huis met een nog inwonende zoon die zelf de handen uit de mouwen moet steken.De zoon is 75 jaar oud. Blind en zit in een rolstoel!!!!!!!!!Het kwam uiteindelijk wel weer goed maar vader en zoon hadden gessetelijk een knap beroerde tijd. De hulp is in haar eigen tijd maar de extra uren blijven werken zonder betaling. Tot na 3 maanden weer de 4 uur per week toegekend werden

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply