7 Responses

 1. kitty
  kitty at | | Reply

  goed gedaan, touwtjes eventjes in handen nemen tot het gevoel van ‘overzien’ weer terugkomt..je zal daar de eerste niet in zijn en zeker ook niet de laatste!!

  ik bel je vandaag nog!

  XXX

 2. Frans54
  Frans54 at | | Reply

  “Alle hulpverleners en ikzelf waren het eens, ik ben een ‘overbelaster’ en moet een en ander aan activiteiten gaan minderen en beter in balans krijgen.”: Waren ze niet gewoon stiekum bezig je nog even extra van het belang van dat minderen te overtuigen? 😉

 3. Thinkie
  Thinkie at | | Reply

  als je er al zolang mee hebt gelopen mag je jezelf best de tijd gunnen om er mee om te leren gaan, en een goed gevoel hebben bij de behandelingen (en dus ook het tempo ervan!) is daar een belangrijk aspect in lijkt me. Alleen maar goed dus dat je je grenzen aangeeft!

 4. ctje
  ctje at | | Reply

  goed van jou om ff het hef in eigen hand te nemen. Denk ook dat je ondertussen wel geleerd hebt hoe jij het beste met jou ziekte kan omgaan.

  Alles op jou tijd niet het hunnen. Tis jou lichaam.

  Sterkte.

 5. HenK
  HenK at | | Reply

  Na dit verhaal ben ik toch blij (geworden), dat ze in ‘mijn’ ziekenhuis zodanig plannen en informatie meegeven, dat het nauwelijks mogelijk is dat er misverstanden ontstaan.
  Denken dat je komt voor een foto van je voet en dan ‘verrast’ worden met MRI-onderzoeken… ik moet er niet aan denken.

  Maar heel goed, dat je de regie even hebt overgenomen.
  Leve de assertiviteit… ook in het ziekenhuis!

 6. desiree
  desiree at | | Reply

  Straks moet je revalideren van het revalideren…;)

 7. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @Kitty: love you!

  @Frans54: LOL Dat heb ik me serieus af zitten vragen. Maar denk toch dat het overenthousiasme is.

  @Thinkie: Vond ik ook. En de maatschappelijk werker was het met me eens, dus die gaat meehelpen een rustiger tempo erin te brengen.

  @ctje: Nou ja, als er iets is gebleken is het wel dat ik absoluut slecht en destructief met mijn ziekte om ga. Begrijpelijk omdat ik niet wist wat er speelde en ik heel tegengestelde adviezen heb gekregen altijd, maar de revalidatie kan ik op zich wel heel erg goed gebruiken. Maar dan wat rustiger aan idd.

  @Henk: olé! Overigens heb ik nu de uitleg alsnog gekregen en is het wel fijn dat het zekere voor het onzekere wordt genomen. De uitslag van de MRI was prima trouwens!

  @desiree: ja, houdt wel iedereen aan het werk 😉

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply