6 Responses

 1. HenK
  HenK at | | Reply

  En wanneer iedereen uitgezorgd is, dan doen je nabestaanden er (financiëel gezien) verstandig aan om gebruik te maken van de door de uitvaartverzekering aanbevolen uitvaartondernemer… want anders blijkt je polis ineens veel minder waard.

  Leve de marktwerking… jaaaja..
  Er zijn al heel wat schijnvrijheden en er komen er steeds meer bij.

 2. Bettine
  Bettine at | | Reply

  weer helemaal met je eens, Cin 🙂
  en prettig te lezen dat ik niet de enige ben die met verbazing kijkt naar hoe e.e.a. geregeld is hier. (beter gezegd:óver geregeld)

 3. Louise
  Louise at | | Reply

  @ Cin, weer prima omschreven, helaas de harde werkelijkheid voor veel mensen, je kunt maar beter niet ziek worden vandaag de dag, of afhankelijk van de WMO of iets anders.
  Ze nemen een loopje met je en met je geld.

 4. JohnN
  JohnN at | | Reply

  Wat de vrijheid van specialisten betreft kan ik geen kritiek hebben. Ik woon n.l. ongeveer in het midden van een regio waar er rondom op ong. dezelfde afstand 3 ziekenhuizen zijn. De huisarts vraagt bij een doorverwijzing “naar welk ziekenhuis wilt u?” dat is dus een (beperkte) keuzevrijheid, maar ik ervaar dat hij daarna wel de specialist van zijn keuze invult. Op grond waarvan? Dat is me onduidelijk, ik hoop maar vanwege uitstekende ervaringen, maar het kan ook anders zitten. Voor wat betreft de keuze van huisarts heb ik wel ervaren dat ik daar 0,0 stem in heb. Toen ik me in mijn woonplaats vestigde was ik aangewezen op een groepspraktijk. Er was maar één van de drie artsen die “nieuwe” patienten aannam. Ik heb hem in die 2 jaar die volgden 2 keer geconsulteerd, geen klachten over hem, maar toen ging hij met pensioen. Iedereen die bij hem stond MOEST naar een nieuwe huisarts dus, maar mochten niet naar een van de twee al gevestigde artsen, je moest DE nieuwe arts accepteren, of die je nu aanstond of niet. Dat heeft mij in hoge mate geïrriteerd. Scheve ogen? Laat me niet lachen, wat een kinderachtigheid over onze rug.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply