7 Responses

 1. HenK
  HenK at | | Reply

  Zeker bij ‘prettige patiënten’, in welk opzicht dan ook, verkoopt de arts het liefst producten uit zijn eigen winkeltje. Er is altijd nog een behandeling die geprobeerd zou kunnen worden of een medicijn waarmee het gewenste resultaat bereikt zou kunnen worden.
  “De arts” gaat wellicht wat ver, maar ze zitten er zeker tussen…

  En wie leest wat artsen in statussen/dossiers schrijven? “Moeilijk handschrift, moeilijke woorden, laat maar zitten”.
  Heel goed dat je het hebt opgemerkt, hebt aangekaart en uiteindelijk uit je dossier hebt kunnen laten verwijderen.

  Sterke column, Cindy!
  Met vriendelijke groet,
  Henk.

 2. Laurent
  Laurent at | | Reply

  Ja, en als het aan types als Edith Schippers ligt worden psychische ziekten niet meer als ziekte beschouwd, dus dan is het helemaal exit medische hulpverlening in zo’n geval. Behandeling tegen depressies wordt per 2014 niet meer verzekerd als het aan dit kabinet ligt, bijvoorbeeld.

 3. Cisca
  Cisca at | | Reply

  He, nou zit het er dus nooit in dat we samen eens een neut gaan pakken LOLMaar alle gekheid op een stokje. Het is van de gekke dat dit soort dingen gebeuren.Juist nu zo hulp om alles te verwerken goed op de plaats zijn.Tja ik ken het. Ook hier zo’n beetje hetzelfde verhaal.Ik kom bijna nergens vor in aanmerking. Voorzieningen.. mijn aandoening/ziekte staat niet op de officiele lijsten. Ook een geopereerd mens schijnt wonderbaarlijk genezen te zijn ook al is dit niet zo. Kortom ik val bijna overal buiten. Ik heb gelukkig wel een goede huisarts.Als ik bedenk hoe vaAk ik in het sombere moeras afgleed en mezelf er weer uit moest trekken. PFFFFTT.Ik heb mijn dossier ook wel eens ingekeken. Globaal klopt het en voor een gedeelte niet.Ik heb van de belangrijkste dingen een kopie in huis. Dat kan ik meenemen en laat dit lezen als er zich de situatie voor leent. Erg handig voor een keuring WIA bijvoorbeeld. Zo heb ik het idee dat ik zelf nog ergens grip op heb

 4. ctje
  ctje at | | Reply

  Heeft die miep die een alcoholallergie verward met dat je drinkt ook zitten slapen. Daar heb je echt veel aan als ze zo naar je zitten te luisteren.

  triest hoor dat je dan zoveel moet doen om het eruit te krijgen. 🙁

 5. Thian
  Thian at | | Reply

  mijn hemel, dat moet je ook net treffen
  bij al het andere

  gelukkig heb je het er uit gekregen

  heel veel sterkte en goeds
  liefs thian

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply