5 Responses

 1. HenK
  HenK at | | Reply

  Lange reactie… plotseling verdwenen…
  Korte reactie dan maar: Op 19 januari was zij nog mijn tweede keus, nu ook mijn eerste.

  Ennuh… de dertiende serie was… uh… niet mijn favoriete, ondanks Zuid-Afrika.

 2. Henk van S tot S
  Henk van S tot S at | | Reply

  Geen flauw idee:
  Sinds het verdwijnen van Albert Mol en Momfer de Mol en de opkomst van John en Linda de Mol heb ik het wel gehad met dit beest 😉

 3. Daan
  Daan at | | Reply

  Ik heb gister pas voor het eerst gekeken, toevallig omdat ik wilde testen of ik de tv goed had aangesloten, blijft een leuk programma, maar heb het niet gevolgd, dus kan niet zeggen wie ik denk dat de mol is. Het is voor Paulien wel makkelijk, heeft zich als BNér als ietwat onhandig geprofileerd, dus of ze nu haar eigen rol speelt of de de mol maakt voor haar weinig verschil..

 4. Laura
  Laura at | | Reply

  Ik dacht sinds de laatste aflevering toch dat Kees de Mol was, inderdaad mede door die ingenieuze cijferreeks in combinatie met de volgorde van getoonde foto’s uit de ‘Zulu-opdracht’. Maar nu breng jij me toch weer aan het twijfelen Cindy! Haha.
  En zo gaat het dus ieder seizoen weer; ik twijfel tot de allerlaatste aflevering. En, eerlijk is eerlijk;ik heb het eigenlijk nog nooit juist gehad…

  Wat een geweldig seizoen was dit weer he? Leuke deelnemers, leuke en interessante opdrachten, prachtige locatie… Van mij mag dit geweldige programma eindelijk weleens de Televizierring winnen 🙂

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply