7 Responses

 1. Ctje
  Ctje at | | Reply

  Werkelijk ongelovelijk….

 2. HenK
  HenK at | | Reply

  Heel vervelend… zonder al die patiënten zou alles veel soepeler verlopen… ;-(
  Verbazen doe ik me inmiddels (bijna) nergens meer over…
  Vorige week ging de telefoon… “Goedemiddag, met Post.NL”. “Geen belangstelling” en ik legde de telefoon er alweer bijna op. “Meneer, meneer…”.
  “Nou, zegt u het eens”.
  “Heeft u het overlijdensbericht van de heer K. ontvangen… pardon, bent u op de hoogte van het overlijden van de heer K.?” Die vraag had ze blijkbaar als eerste moeten stellen…
  “Ik ben op de hoogte en heb geen bericht ontvangen”.
  “Zijn dochter heeft geconstateerd, dat er meerdere mensen geen bericht hebben ontvangen en er is dus blijkbaar iets misgegaan. Misschien wilt u even noteren, wanneer er
  gelegenheid is tot afscheid nemen en wanneer de plechtigheid gaat plaatsvinden?”
  “Nee, dank u wel, want ik zal daar toch niet bij zijn…”.
  “Dan zal ik dat doorgeven aan de nabestaanden en u ontvangt binnenkort alsnog het
  overlijdensbericht. Goedemiddag”.
  De rouwkaart heb ik overigens nog steeds niet ontvangen…

  Statistisch gezien doet Post.nl het natuurlijk uitstekend, maar gezien het aantal keren dat ik voor anderen in mijn brievenbus vind, is het feit dat je nog steeds geen bevestiging hebt ontvangen geen bewijs voor het feit dat die bevestiging niet gestuurd is… misschien komt-ie nog… via een omweggetje.

  Maarruh… ik kan me voorstellen, dat de ‘brief’ van het Vriendenfonds speciale gevoelens bij je opriep. Post, waar niet bij te hoeven worden nagedacht, gaat ‘iets’ sneller de deur uit…
  In het kader van de leuzen…
  “Bij het Erasmus MC telt de patiënt …. niet mee” (waarbij ik twijfel tussen vaak en soms).

  Sterkte bij het afkoelen, Cindy!
  Met vriendelijke groet,
  Henk.

 3. Henk van S tot S
  Henk van S tot S at | | Reply

  Volgens mij hebben ze op die klachtenafdeling een expiriment of met met “simpele ziëlen” of met patalogische leugenaars 😉

 4. r later
  r later at | | Reply

  zo herkenbaar!!! ook wij ontvingen een bedelbrief nadat een transplantatie was mislukt. u heeft pech gehad we kunnen niets meer voor u doen, daar wordt je mee weggestuurd en vervolgens wil men geld van je! Volgens ons gaat het binnenkort omgekeerd worden…..
  Na een second opinion was het volgens de arts beter dat we op zoek gingen naar een ander ziekenhuis of behandelaar……..communicatie naadjes, behandeling naadje, maar ja dat wordt in het informatiegesprek niet gemeld. een onprofessioneel en ongeorganiseerd zh.

 5. Henk
  Henk at | | Reply

  ja ik kan jullie ook zeggen veel meegemaakt na een nierdonatie in 2015 die in maart plaats vond ik kan jullie zeggen dat ik nog nooit zo slecht behandeld ben in mijn leven . dit verhaal zou eigenlijk anoniem moeten zijn maar mijn anonimiteit is vanaf dat ik mij daar heb aangemeld al niet gewaarborgd geweest .ik heb nu 5 weken geleden een klacht ingediend en nog geen wederhoor gehad van mvr martens of ze zich zelf daar in zien dat ze mensen als stront behandeld hebben.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply