13 Responses

 1. Jessie
  Jessie at | | Reply

  Dus. Dat. Xx

 2. Iris
  Iris at | | Reply

  Mooie blog, Cinner. Ik heb je nooit als negatief ervaren, ook niet over jezelf. Wel realistisch en oprecht. En daar hou ik van!

  Ik hoop dat het komende jaar je veel goeds gaat brengen en dat je therapie aanslaat. Je zult inderdaad nog best een weg te gaan hebben, maar hopelijk ben je er aan het einde beter aan toe. Ik wens je heel veel sterkte en ik was zeker niet van plan om je te gaan ontvolgen hoor, ook al is het niet altijd rozengeur en maneschijn. 😉

 3. HenK
  HenK at | | Reply

  Heel goed, Cindy.
  Het heeft ‘even’ tijd gekost voordat je accepteerde dat PTSS een serieuze aandoening is en dat je geen zwakte toont bij het vragen/aanvaarden van deskundige hulp.
  “Niet raar, vreemd, verknipt of negatief”.
  Volgens mij ben je behoorlijk “vreemd”, maar wel op een bijzonder prettige manier… en ik zou bijna schrijven dat je het van geen vreemde hebt, maar dat zou aanmatigend zijn.
  En bij minder vrienden denk ik altijd aan een citaat van Hiëronymus:
  “Wie ermee stopt je vriend te zijn, is het nooit geweest”.
  Ennuh… ik bied ook geen verontschuldigingen aan…
  Met vriendelijke groet,
  Henk.

 4. Sonja
  Sonja at | | Reply

  Hoi Cindy Tja de ene mens maakt nu eenmaal veel meer mee dan de ander. Het is dan zo makkelijk oordelen. Ik vind je vrij direct. maar dat ben ik ook. Wie daar moeite mee heeft heeft pech gehad. Succes met alles en blijf lekker jezelf!!!!
  xxx

 5. Henk van S tot S
  Henk van S tot S at | | Reply

  Mensen zonder gevoel lijken het makkelijker te hebben en dat zal best zo zijn, maar ze zijn minder mens!

 6. Luuk
  Luuk at | | Reply

  Alles wat Iris zegt!!!

 7. Laurent
  Laurent at | | Reply

  Het is voor sommige mensen moeilijk voor te stellen wat een mens allemaal kan overkomen. Niet dat mij ook maar bij benadering is overkomen wat jou is gebeurd, maar ik weet wel dat men niet zomaar vanzelf gelukkig is of blijft.

 8. Annemiek
  Annemiek at | | Reply

  Lieve schat, ik wens je heel veel sterkte en kracht de komende periode, een goede therapeut en veel liefde en vriendschap. Negativiteit zit een beetje in je amsterdamsheid, ik heb het altijd wel grappig gevonden. Jij kunt overal weer een grap en een grol of een cynische opmerking over maken, en dat mag. Dat geeft juist aan dat je een gezonde dosis relativeringsvermogen hebt, het is helemaal niet alleen maar negatief. Je hebt een hoop vervelende dingen meegemaakt, er is niet naar je geluisterd en je werd niet seieus genomen. Dan is het heel normaal dat je er af en toe genoeg van hebt en je hart wilt luchten bij je vrienden. Daar zijn we toch ook voor! En daar hoef je zeker je excuus niet voor aan te bieden!
  Knuffels van mij

 9. Annemiek
  Annemiek at | | Reply

  Ik ook! Zou leuk zijn om eens face to face bij te kletsen, gaat voorlopig niet lukken helaas….

 10. Esther
  Esther at | | Reply

  Ik vind je open en oprecht en ben verbijsterd over wat je allemaal meemaakt. Je gaat er zo krachtig mee om, daar heb ik veel respect voor. Veel sterkte met alles!

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply