13 Responses

 1. Sonja
  Sonja at | | Reply

  Lieve Cin
  Wat een droevig verhaal Ik weet gewoon niet hoe ik hierop moet reageren
  Sterkte

 2. Jennifer
  Jennifer at | | Reply

  Mijn hart breekt als ik de kleine Cindy in gedachten voor me zie: zo hard hoort het leven niet zijn voor kinderen. Toch was het zo. Op de middelbare school zag ik je eigenlijk alleen als stoere dame: rokend bij de deur, grote mond. Ik kende je niet goed genoeg om maar een idee te hebben van wat er achter die bravoure schuil ging. Dat vind ik nu jammer. En dat je met de wereld deelt wat je hebt meegemaakt, en nog steeds meemaakt: vind ik écht heel stoer!

 3. HenK
  HenK at | | Reply

  Je ‘reis’ gaat nu in de goede richting en je bent duidelijk nog niet in de buurt van het eindstation…
  Mooi, hoe je wat je in je jonge jaren is overkomen nogmaals samenvat, Cindy.
  Het ga je/jullie zo goed als mogelijk!
  Met vriendelijke groet,
  Henk.

 4. Iris
  Iris at | | Reply

  Mooi geschreven en heel duidelijk. Ellendig, dat ook. En goed dat je er nu mee aan de slag gaat. Hoop zo dat het je helpt! Veel sterkte.

 5. Captain Corsaire
  Captain Corsaire at | | Reply

  Lieve Cindy,

  Wat een aangrijpend verhaal! Wat moet dat hard geweest zijn om als klein meisje en later als vrouw altijd je pijn te moeten ontkennen en denken dat het jouw schuld is en dat je nooit de ouderliefde hebt gekend waar elk kind toch recht op heeft. Ik heb jouw verhaal gelezen met een brok in mijn keel en tranen in mijn ogen. Gelukkig ken je nu de waarheid en kun je er ook wat mee. Ik hoop van harte dat het eindstation, zoals je dat noemt in je reactie op Henk nu snel dichterbij mag komen. Ik wens je alle sterkte lieverd en ik blijf je blog volgen, ook al reageer ik niet altijd.

  Groetjes,
  C.C.

 6. Laurent
  Laurent at | | Reply

  Wat een bizarre geschiedenis toch… Ik ken iemand van wie ze als jongetje niet door hadden dat hij slechthorend was, dus die werd maar steeds gestraft omdat hij niet zou luisteren (wat hij in zekere zin ook niet deed natuurlijk). Maar dat heeft ook zijn sporen nagelaten.

 7. desiree
  desiree at | | Reply

  Goed bezig meis, dikke knufff <3

 8. Chantal
  Chantal at | | Reply

  Je weet wellicht dat ik zelf ook gehandicapt ben, en je verhaal raakt me dan ook diep. Wellicht kan ik iets voor je betekenen in de acceptatie. Mail me maar eens als je zin/behoefte hebt…

 9. CiNNeR
  CiNNeR at | | Reply

  @Chantal: Dankjewel voor je lieve aanbod, denk dat ik er binnenkort wel gebruik van ga maken.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply