23 Responses

 1. Marianne Vissenberg
  Marianne Vissenberg at | | Reply

  Morgen heeft David (mijn zoon van inmiddels 19) voor het eerst een EMDR sessie. Dus dank je wel voor je verhaal! Wist er een heel klein beetje vanaf, maar nu heb ik er een veel betere voorstelling van. (Voor zover ik weet is er niet echt een traumatische ervaring van buiten te vinden bij David, wel uit zijn innerlijk)

 2. madbello
  madbello at | | Reply

  Bedankt voor de tip, blij dat je dit deelt 😉

 3. Annemiek
  Annemiek at | | Reply

  Ook ik zit in een reeks emdr behandelingen en ik ervaar hetzelfde bizarre gebeuren. Hoe kan dat toch? Van alleen maar naar lichtjes kijken?
  Ik ben twee dagen bekaf, echt met de tong op de knieen jezelf amper uit de stoel kunnen hijsen, maar daarna gast het beter. De therapeut gaf ook aan dat een emdr sessie te vergelijken is met 50 uur op de bank bij freud, dus niet raar dat je moe bent. Sterkte sterkte sterkte ….

 4. Marianne
  Marianne at | | Reply

  Bedankt voor het delen van je ervaring. Heel toevallig heeft mijn psycholoog vandaag ook voorgesteld om eens na te denken over oa EMDR maar ook die imaginaire exposure waar je het over hebt als behandelmogelijkheid. Hier heb ik tenminste wat aan en zegt mij meer dan puur en alleen de omschrijving van wat ze gaan doen. Heel fijn ook om te horen dat het je iets positiefs gebracht heeft al na de eerste sessie, hopelijk groeit dat nachtlampje uiteindelijk uit tot een helder verlichte ruimte. Heel veel sterkte!

 5. Henk van S tot S
  Henk van S tot S at | | Reply

  Volgens een bij bekende psycholoog/EMDR-therapeut, die ik dit heb laten lezen, omschrijf je goed wat EMDR is.
  Dat je er, liefst veel, profijt van mag hebben!

  1. Henk van S tot S
   Henk van S tot S at | | Reply

   Oeps:
   3e woord moet “mij” i.p.v. bij zijn.

  2. CiNNeR
   CiNNeR at | | Reply

   Dat vind ik heel erg fijn om te horen, heb ik het redelijk over kunnen brengen gelukkig. En dankjewel.

 6. Daan
  Daan at | | Reply

  Feestje!!!! Fijn dat het aanslaat!

  1. CiNNeR
   CiNNeR at | | Reply

   Yep, eens ongecompliceerd fijn nieuws 🙂

 7. esther
  esther at | | Reply

  Wat fijn dat het werkt! Dat gun ik je enorm.

  1. CiNNeR
   CiNNeR at | | Reply

   Dankje!

 8. Terrence
  Terrence at | | Reply

  Heb het zelf ook gehad. Een paar maanden geleden inmiddels en ben zeer enthousiast! Voor mij heeft het fantastisch goed geholpen.

  1. CiNNeR
   CiNNeR at | | Reply

   Tot nog toe hoor ik voornamelijk goede ervaringen. Dat geeft de burger moed 🙂

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply