12 Responses

 1. Henk van S tot S
  Henk van S tot S at | | Reply

  Ik kan weinig zinnige woorden toevoegen aan jouw “zelfgenezingsproces”.
  lijkt me ook niet nodig, je bent zeer goed bezig.

  Mooi dat, zoals je in je laatste alinea schrijft, je nog hulp kunt krijgen/vragen om het helemaal af te maken.

  2017 wordt vast een zeer goed en positief jaar!

 2. Thinkie
  Thinkie at | | Reply

  Volgens mij ben jij allesbehalve zwak, maar juist onwijs sterk dat je dit proces zo doorloopt en emoties meer toe durft te laten. Fijn dat het de goede kant opgaat!

 3. Joop
  Joop at | | Reply

  Hallo Cindy, we kennen elkaar niet. Of misschien wel een klein beetje: ik heb onlangs gereageerd op jouw reactie in het laatste stukje van Maanisch.nl
  Je schrijft lekker soepel. Tot ziens bij Luna!

 4. Reijer Plas (aka Captain Corsaire)
  Reijer Plas (aka Captain Corsaire) at | | Reply

  Lieve Cindy,

  Wat heb je dat mooi onder woorden gebracht. Fijn, dat het begrip nu doorbreekt. Ik denk dat je nu eindelijk op de goede weg bent. Ik ben ervan overtuigd dat het einde van jouw problemen nu in zicht is. Ga lekker zo door lieverd, ik blijf je volgen.

 5. Laurent
  Laurent at | | Reply

  Dat heb je mooi opgeschreven, vooral ook waar het je moeder betreft. Erg belangrijk om dat soort dingen te kunnen begrijpen.

 6. Chereen
  Chereen at | | Reply

  Met tranen in mijn ogen las ik je stuk over voelen en hoe het er bij jou thuis aan toe ging. Ik dacht dat had ik zo geschreven kunnen hebben, jij verteld mijn verhaal. Ik weet niet wie je bent en ken je natuurlijk niet, maar mooi omschreven en ontzettend dapper hoe je dit allemaal bent aangegaan. Ik heb hem gekopieerd en bewaard, om mezelf eraan te herinneren dat er hoop is, dankzij jou. Dank je wel daarvoor. Liefs

  1. CiNNeR
   CiNNeR at | | Reply

   Een mooier compliment kan je me niet geven denk ik. Dankjewel daarvoor. Heel veel sterkte en goeds gewenst.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply