6 Responses

 1. Henk van S tot S
  Henk van S tot S at | | Reply

  Quote:
  “Sommige mensen hebben me laten weten me te zien als lui persoon met een slechte conditie die nergens zin in heeft en overal bij gaat zitten. …………………………”

  Dat is niet echt bevorderlijk voor een goed gemoed.

  Ik hoop dat je je jezelf nog aan kunt leren, je wat minder aan te trekken van “sommige mensen.”

  Wij hadden vroeger thuis een tegeltje op de kinderkamer hangen met een kind op de pot en de tekst:
  “Doe het zoals je wilt, de mensen kletsen toch.”

  Kan er geen afbeelding van vinden,dus moet het maar doen met onderstaande link.
  http://i50.tinypic.com/28ujpeo.jpg

  Volgens mij ben je nog steeds goed bezig.
  Sterkte

 2. HenK
  HenK at | | Reply

  Je zult de site ongetwijfeld zelf al hebben ontdekt, maar hier vond ik veel (aanvullende) informatie over CMT. Onder andere dat het altijd erfelijk is… en ook een omvangrijke lijst medicijnen die je niet moet slikken wanneer je de aandoening hebt.
  En laat mijn geheugen me nu werkelijk in de steek of is het echt de eerste keer dat je over deze aandoening schrijft?

  Hoe dan ook… sterkte!
  Met vriendelijke groet,
  HenK

  1. CiNNeR
   CiNNeR at | | Reply

   Hey HenK! De link is weggevallen dus weet niet zeker welke site je bedoeld? Ben wel bekend met de medical alert lijst. Het is wel eens mis gegaan met spierverslappers, tegenwoordig check ik de lijst bij alles wat ik voor geschreven krijg. Soms kijk ik of er aanpassingen zijn.

   En jouw goede geheugen laat je ook deze keer niet in de steek. Eigenlijk heb ik vaak over de weg naar de diagnoses geschreven. Soms met een hele kleine uitleg waar niemand echt iets aan heeft. Voor het eerst dat ik over de ziekte zelf heb geschreven en wat het voor mij betekent. Vond het best moeilijk om te plaatsen, ik negeer zelf soms graag wat ik mankeer. Maar ik heb veel hartverwarmende (privé) reacties uit mijn omgeving gekregen dus ik ben blij dat ik het eens gedaan heb.

   Dankje en groetjes

 3. HenK
  HenK at | | Reply

  Dom, dom, dom… dat krijg je wanneer oude mensen midden in de nacht achter een pc gaan zitten…
  De link was https://www.cmtausa.org/understanding-cmt/what-is-cmt/ en op deze en de vele, vele vervolgpagina’s is heel wat te lezen over CMT.
  Het ga je zo goed als mogelijk, Cindy.
  Henk.

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply