3 Responses

 1. R.
  R. at | | Reply

  Iemand die mij na aan het hart ligt in mijn naaste omgeving heeft vrijwel dezelfde symptomen en klachten als die ik in het hele relaas gelezen heb. Welliswaar niet in Brabant maar in Zuid-Holland, maar dat zal niet veel uitmaken.
  De onwil waarmee zij geconfronteerd werd om onderzoeken en tests gedaan te krijgen en welhaast ontkenning van de lichamelijke klachten,welke zelfs enigszins schamel werden aangehoord, komen overeen met genoemde ervaringen.
  Is het dan niet bedroevend dat een zo ernstige aandoening , die zo invaliderend is en tóch zo “simpel”te behandelen, zo onachtzaam wordt bejegend.
  Intussen zijn zij, bovengenoemde persoon en degene uit het lange relaas wel de dupe en wordt hun leven a.h.w. vernield en hoogst onaangenaam en zelfs bijna onleefbaar door de dagelijkse negatieve ervaringen hierdoor.Hopelijk heb ik zo een kleine bijdrage geleverd om gedaan te krijgen dat wat, of liever véél meer aandacht aan deze aandoening wordt gegeven.
  Ik vermeld wél mijn naam en email-adres, dit hoeft niet bekend gemaakt te worden.

  [edit]naam aangepast[/edit]

 2. Malou
  Malou at | | Reply

  Beste Cinner,

  Ik wilde ook een e-mail sturen naar het ViZ maar kan nergens het e-mail adres vinden. Zou je dat misschien naar me door kunnen sturen?

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply