Herstellen van operaties blijkt niet mijn sterkste kant te zijn. Begin langzamerhand tegen de muur te lopen van het niks doen. Niet dat ik zoveel deed. Maar toen kon ik simpelweg niet meer en daar had ik al moeite mee. Nu mag ik nog minder. Begin naar stomzinnige dingen te verlangen zelfs. Ik wil stofzuigen, boodschappen doen, de kattebak verschonen!!

Net zat ik even tegen een vriendin aan te klagen en die zei ‘probeer nou gewoon eens te genieten van het niets doen. Je weet wel, lekker ontspannen’ Dat sloeg aan. Waar ben ik nou helemaal mee bezig? Kan ik lekker veel puteren, dom voor de tv hangen of slapen tot ik een ons weeg en ik ga me druk maken om niks.

Dus goed voornemen voor het nieuwe jaar, ik ga ontspannen, relaxen, genieten! What the hell, ik begin gewoon meteen. Koppie bouillon, peukje en lekker As the World Turns kijken.

Hee, Greg is in zijn voet geschoten!