Vanochtend beetje bijtijds opgestaan, douchen, ontbijten en met de hond richting supermarkt voor brood. Wat een rotweer buiten, zal mijn oude jas maar aantrekken dan. Kom ik terug thuis, mijn peut rijd net de parkeerplaats op (eigenlijk is hij geen peut maar een psychiatrisch verleegkundige, peut klinkt wat gezelliger ;)) en op dat moment besef ik …mijn sleutels zitten in mijn andere jas! Paniek! Gelukkig wel mijn telefoon bij me. Kan het nummer van mijn schoonmoeder niet vinden!! Arghhhhh.

Enfin, uiteindelijk nummer gevonden, ze was ook nog thuis en mijn peut heeft me met hond en al heen en weer gereden voor de sleutel en we zijn maar eenmaal verkeerd gereden. Hond beetje gefrustreerd dat ze niet gezellig bij schoonmama naar binnen mocht maar verder flink mazzel gehad met de omstandigheden 🙂

Y. heeft haar nieuwjaarsduik niet genomen maar .. omdat degene die mee zou gaan niet meer wilde. Omdat het regende (ja duh, je zal nat worden ;)) Tot nog toe vijf peukjes gerookt en een boterham met gekookte worst tot me genomen. Al met al, geen slechte start!