Het nieuwe jaar is begonnen en dat gaat natuurlijk gepaard met een hoop nieuwjaarswensen en een flinke dosis optimisme. Alles wordt beter, mooier, gezonder en nou ja, ronduit geweldig eigenlijk. Maar het begint mij nu toch lichtelijk te irriteren. Begin steeds vaker de associatie te krijgen met de befaamde TellSell reclames. “Yes Jim?” “Yes it’s amaaaaazing!!!”.

Vandaar dat ik dit ff kwijt moet. ‘Vorig jaar’ is slechts vier daagjes geleden mensen! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar persoonlijk voel ik me nog ongeveer hetzelfde als 31 december. We denken elk jaar dat het volgende jaar beter en geweldiger zal zijn, het gras bij de buurman is ook altijd groener. De maatschappij is niet op slag getransformeerd tot een wahalla en ja ik ben nog steeds moe!! (Zou ik ME hebben misschien? ;)). Ow en eenmaal gelukkig nieuwjaar wensen is heus wel genoeg!!!

Pardon, dit moest even. Nou ja, nog gelukkig nieuwjaar dan maar he ..