Wilde vanmiddag loggen als een wezenloze en een leuk verbouwinkje er door duwen, maar helaas mijn host viel de hele middag uit de lucht. Dus nu maar een kort samenvattinkje van darts voor ik even ga pitten.

Van der Voort won van Kurmula met 3-1. Het was deels een kadootje, van der Voort speelde niet zo constant maar benutte de kansen die Kumula liet liggen goed. Tony David tegen Brian Sorensen kwam erg moeizaam op gang voor David maar eenmaal in het spel gekomen won hij met 3-1. Dinsdag staat van der Voort dus tegen David in de tweede ronde. Ook 3-1 werd het voor Ritchie Davies tegen debutant Albertino Essers. Essers heeft zich goed verweerd, komt vast volgend jaar nog terug. Francis Hoenselaar won met 2-1 van debutante Karin Krappen.

Morgen meer nederlanders, Stompe – Adams (Wolfie!!) en Barneveld – Clark. Vanavond nog een hoop engelsen maar daar zal ik jullie maar niet mee lastig vallen.

Verder moe, brak en kapot dus welterusten ..