And Barney made it into the finals!! De eerste drie sets met een gemiddelde van boven de 35 per pijl, maar dat is natuurlijk niet vol te houden hee. Merv King wist nog terug te komen in de vierde en vijfde set maar daarna was het toch snel gebeurd en won Barney met 5-2.

Mooi moment, na de wedstrijd, King in the lounge met een peuk, een drankje, een hoofd op onweer en liplezend konden we de grandioze aflsluiter ‘Fucking Hell!!’ opmaken. Pissed omdat de airconditioning niet afging. Waarschijnlijk ook wel ietsje pissed dat hij verloren had. maar tegen de tijd dat hij voor de interviewer stond ging het weer en was hij sportief en sympathiek als altijd.

Zeer mooie wedstrijd en ook de finale tegen Richie Davis morgen beloofd een spectacel te worden. Hopelijk eindigend in de derde Embassy overwinning voor Barney!!