Je hebt van die dagen, dat je halverwege bedenkt dat je nooit uit bed had moeten komen. Niks wil, alles slaat de plank mis. Vandaag was zo’n dag

Wakker door astma-aanval, naar mijn tas gestrompeld, kan astma ding niet vinden. Tas ondersteboven op de vloer gekwakt, ah daar is ‘ie. G%&*&$#!!, er zit geen disk in. Lukraak laden opentrekken, disk gevonden. Inhaleren …. helpt geen zak … nog een….. nou is het nog niet helemaal….grrr nog maar een dan….oew dat helpt. Even op adem komen. Drie is eigenlijk teveel, bibber als een alzheimerpatient met een hartslag boven de 180. Even mijn hoofd tegen de leuning. Hee verdomme, nou is het een uur later. In slaap vallen op de stoel niet gezond voor nek. Kat blert, hond kwispelt, iedereen moet eten. Kut, zak scheurt stuk. Ja ja, je krijgt heus wel eten!! Flikker zak maar in boodschappen tas dan. Douchen want hond moet uit. Kwispel, kwispel, kan beha niet vinden. Dan maar niet. Rondje gewandeld zonder te vallen, hele prestatie. Poeh doodmoe maar moet boodschappen doen en kopie maken van loonstrook. Ok, eerst de kopieen maar. Geld erin, envelop uit tas vissen. Woeaaah, hengsel laat los. Rustig ademhalen, kan het weer vastmaken. Ok, eh .. huh? Verkeerde papieren mee. Bleh wat een kutdag, moet ik morgen weer! Nou ja, boodschappen dan maar. Supermarkt komt vreemd voor, waar ligt alles!? Drie kwartier verder maar alles gevonden. Afrekenen en wegwezen. Heu, zat klepje op pinautomaat los? Nee dus, afgebroken. Tja sorry .. *schaapachtig lachje* Spullen in tassen, tassen op fiets en lopen maar! Shit, een kant van tas scheurt open. Plastic tassen niet wat ze geweest zijn. Hm, voorzichtig lopen dan maar. Haaaaaa, gered tot thuis. Voorzichtig tas eraf halen dan ehr KLENG. ^*&%$#$#&!!!! De rest ook afgescheurd. Zou er iets stuk zijn? Kijk straks wel. Eerst fiets in de box. Wie heeft die deurstijlen zo in de weg gezet!! Oef, fiets staat, nu de trap nog op. Hmm, rood, bruine drap loopt uit tas, da’s vast niet goed. Eerst boven komen. Eens kijken. Shit, ravage aan glas, tomatenketchup, bruine bonen en eieren. Dat wordt geen tortilla’s vanavond. TV-gids maar uitleggen, misschien valt nog te lezen. Spullen afspoelen, merk dat flexibele plastic mayonaisepot niet onder warm water kan, pot raar gebobbeld. Tas in vuilniszak, opgeruimd staat netjes. Heu, keuken ook vol met drap, ^%**)%^$$!!!, vuilniszak lekt. Nog maar een dan. Doekje over vloer, kan best zo. Trap schoonmaken? Geen puf, laat maar. FF zitten. Gelukkig post schoon. Ha brief IB-groep. Watte!? Moet ineens 20 euro per maand gaan betalen maar klopt niet. Eerst een peukje. Klote instanties. Blijven ademhalen. Nou, toch maar bellen. Tssss, sjacherijnig mens met sjacherijnig stemmetje vind dat ik maar een (sjacherijnig?) briefje moet schrijven. Naar wie weet sjachie vrouw niet, interesseert ‘r duidelijk ook niet. Zak er maar in dan! Beetje flauw dat ik nog snel riep ‘sjacherijnig wijf’ voor ophangen. Maar voelt beter. Andere tas boodschappen moet uitgepakt. Eerst nog even ademhalen, kan zo ook wel. Ok, uitpakken. Brood in de diepvries. La gaat niet meer dicht? Ow, gehakt zit er tussen. Shit, la valt eruit!! Krijg behoefte om ijskast in elkaar te schoppen. Ram, dicht. Verdomme, ga ik nog janken ook. Stresskip. Moet positief denken, alles komt goed.

Wel voor elkaar gekregen kaartjes te bestellen voor de premiere van 8 mile. Toch een beetje blij, nu liggen en niks meer aanraken.

Enfin, vandaar weinig updates geweest vandaag ..