Vroeger las ik de boeken van Dr. Seuss met geweldige namen als ‘De Fnuiken en andere verhalen’ of  ‘De Lorax’ (dit zijn de vertalingen natuurlijk). De teksten zijn leuk, de tekeningen ronduit geweldig! Het waren de leukste boeken die ik had en ik lees ze nu nog wel eens. Verhaaltjes op rijm maar met onderliggende, vaak zeer volwassen en serieuze thema’s. De site blijkt net zo leuk met genoeg voer voor nostalgie en de nodige spelletjes! Ook de Dr. Seuss national memorial is een erg leuke site vol info.

Kwam erop omdat Kijkmeaanalsik.com de link had waarop men kan  zien dat Dr. Seuss eerst in de reclame gezeten heeft. Maar er blijkt meer te vinden te zijn. Zo zijn er ook politieke Dr. Seuss cartoons gemaakt. Een site met uitgebreide info en flink wat links is Eseuss. Natuurlijk bestaat er een dictionary voor alle ‘moeilijke’ woorden. Ook leuk, the banned book of Dr. Seuss online, al is deze niet geschikt voor kinderen! Heb je enige kennis en niks te doen, kan je de Dr. Seuss crossword puzzles oplossen of meespelen met de Dr. Seuss Trivia. Voor mensen die de boeken willen bestellen of gek zijn op gadgets, kan je je hier , hier, hier en hier uitleven.
[[image:images/history_horton.gif:inline]]