Bij Roodkapje 2 staat geen bronvermelding aangezien ik die zelf geschreven heb. Je moet wat te doen hebben als je griep hebt maar niet kan slapen 😉

De koorts is redelijk gezakt, blijf rond de 38.5 hangen. Alleen is vriendje nu ook ziek (behoorlijk ziek!) dus het is een beetje aanmodderen in huize CiNNeRs. Weinig updates, de hond uitlaten was wel erg genoeg!

Over tien minuutjes Idols gluren. Bedacht vanmiddag dat het pas echt een goede stunt zou zijn als een van de kandidaten een nummer van Eminem zou gaan uitvoeren, ‘Without me’ bijvoorbeeld. Mocht dat gebeuren (en het klinkt nog ergens naar) dan beloof ik bij deze vijftig keer te bellen voor die persoon 😉

Humeuristisch vraagt naar de leukste posting die je hebt gedaan op je weblog. Het duurde even maar ik begrijp het nu hoor humeuristisch! 😉

Erwtensoep met teveel maggi is niet zo lekker..

(wat een logarmoede vandaag)