Las nu weer ‘De pil is slecht voor het hart‘ Lees je dan het (ingewikkelde) verhaal blijkt dat dat allemaal nog niet erg bewezen is en als waar, het risico eigenlijk nogal klein en en en…het valt dus wel mee mensen! De ene keer is anti-conceptie zwaar ok ter preventie van weet ik wat, de andere keer is het puur kwaad! In december zouden we allemaal ten onder gaan aan pepernoten (maar bleek je er wel vele kilo’s van weg te moeten werken) en de maand daarvoor was het eten van zowel brood als aardappelen zeer slecht.

Kan je zeggen ‘maar niemand gelooft die headlines toch!?’ Nou …regelmatig krijg ik van kennissen adviezen waaruit blijkt dat ze alleen het kopje hebben meegekregen. De ene maand kon ik beter maar hopen melk gaan drinken, de volgende was melk het slechtste wat ik tot me kon nemen. Zijn appels nou gezond of loop je daar een zuurvergiftiging van op? Koken in de magnetron is het beste, tenzij je bang bent voor straling.

Laatste stunt, ik zou zo moe zijn van de straling die mijn monitor afgeeft. Shit, zelfs loggen ongezond?