Gevaarlijke goedjes sommige medicijnen. Zo ook prednison heb ik gemerkt. Kreeg het mee vanwege een longontsteking en daar heeft het goed tegen gewerkt. Maar dat je er psychisch volslagen achterlijk van kan worden, daar hadden ze wel iets meer voor mogen waarschuwen?

Het staat wel in de bijsluiter genoemd, maar ik was er toch niet zo op bedacht. Depressie, jankbuien en zelfs zelfmoorddrang. De eerste dag ging het nog, een paar spontane huilbuien kan de beste overkomen. De tweede dag werd ik wat ongerust waar die depressie zo ineens vandaan kwam. Maar lichamelijk uit elkaar aan het vallen en dan word ik emotioneel ook wel onstabieler. Afgelopen nacht sloeg echter nergens meer op. Bij elkaar drie uur kwijt geweest aan huilen, huilen en huilen. Zo zat ik met een gebakje op de bank, zo zat ik te janken alsof mijn leven ervan af hing. Toen ik een sterke drang kreeg om mijn polsen door te snijden of het spoor op te zoeken raakte ik wel in paniek. Ik wil alleen maar herstellen van griep met longontsteking!! 

Het lijkt nu wel te gaan, de somberheid zal binnenkort wel wegtrekken hoop ik ..