Waarom is het toch zo dat  … een ouderwets tosti-apparaat na dertig keer gebruiken alleen nog zwartgeblakerde tosti’s uitbraakt? Mensen zowel in de Big Boom theorie geloven als in God. Precies de produkten waar je zo dol op bent uit de schappen van je lokale supermakt worden gehaald omdat ze ‘niet verkocht worden’. Je op een zelfreinigende frituurpan net zo hard moet schrobben als een gewone frituurpan. Hetzelfde voor zelfreinigende ovens trouwens. Freek de Jonge denkt dat er achter elke zwerver in Nederland twee hulp verleners staan? Haar stopt met groeien net als je besluit dat je het lang wil laten worden? Kappers je haar nooit knippen zoals je het wilt? Je een boete kan krijgen voor het niet scheiden van afval terwijl het vervolgens op een hoop in de afvalverwerking terecht komt?  De border hier rechts de ene dag uit een enkele lijn en de andere dag uit een dubbele lijn bestaat? Kabouters altijd een baard hebben? Men griezelt van junks tenzij ze in een bekende rockband spelen? Vrouwen met tennis een onbeschaamd kort rokje aan hebben? Blauw niet aantrekkelijk is in voedsel?

Zijn zo van die vragen als ik niet kan slapen ..