Laat ik ook eens meedoen aan de fridayfive.org ..

1. Wie was je superheld(in) toen je een kind was?
Mijn ouders waren mijn helden toen ik kind was. Die vond ik altijd zo leuk, lief en slim. Ze wisten ook altijd precies wat ik aan het uitvreten was. Vroeger dacht ik dat mijn moeder door muren kon kijken, later kwam ik erachter dat de buurtbewoners elkaar in de gaten hielden 🙂 Verder deed ik erg veel met mijn ouders, ze waren ook erg jong. Bij de slager kreeg ik een stukje leverworst en een stukje voor mijn ‘zus’ (mijn moeder dus :)) Toen ik puber werd veranderde dat, dan wil je niet zo meer op je ouders lijken (beware, het gebeurd toch!! ;)). Het jonge ging ook in hun nadeel werken, ze wisten nog veel te goed wat pubers uitspoken. Nu vind ik het wel weer erg leuk als ik op mijn ouders lijk (behalve het eigenwijze he, PiNoDeN ;))

Ben ook wel een tijdje fan geweest van mijn leraar (meester Andre)  op de basisschool. Maar dat kwam waarschijnlijk meer omdat ik redelijk mijn zin kon krijgen als ik maar genoeg kletste (‘ik kan veel beter gaan tekenen dan taalbakjes hoor’) en ik altijd een lift naar huis kreeg achterop de fiets (de bakker zat tegenover mijn huis).

2. Wat wilde je als kind altijd graag hebben, maar kreeg je niet?
Poeh, geen idee. Geloof dat ik een redelijk tevreden kind was. Later wilde ik wel graag een paard, maar dat zat er niet in 😉

3. Hoe ver ben je ooit al van huis geweest?
Spanje

4. Wat heb je altijd graag willen leren, maar heb je nog niet gedaan?
Spaans! Altijd een mooie taal gevonden. Op school moest ik het vak laten vallen omdat het niet samen met de rest van mijn vakkenpakket kon.

5. Wat zijn je plannen voor het weekend?
Mijn site verhuizen naar mijn nieuwe host en eigen domeinnaam. Morgen even naar de bedrijfsshop bij vriendje voor schoenen kijken. Zondag treed de band op waar vriendje in gezeten heeft. Eens kijken hoe ze het zonder hem doen ;). Verder wat wandelen met de hond en genieten van het weekend.