Vandaag heeft het gesneeuwd. Meen je dat nou? Ja ja, werkelijk waar. Niet een beetje sneeuw, nee een echt dik pak sneeuw waar je wat mee kan. Dus webcamera, hond en vriend mee naar buiten, leuk doen in de sneeuw! Niet te ver, hondje is bejaard namelijk en het moet wel leuk blijven.

Sneeuwballetje gegooid, mooie voetstappen gemaakt, bekogeld door een kind die weinig gevoel voor richting had en nog wat met de hond rond gerend. Alle voetstappen weer terug gezocht en ons verbaasd over de rare stappen die we schijnbaar hadden gemaakt. Ook plannen voor prachtige sneeuwsculpturen gesmeedt waar natuurlijk niets van terecht gekomen is. En natuurlijk foto’s gemaakt. Foto’s van de hond, van vriend, van mezelf, van de sneeuw op de boom, op het bankje, op de auto en op de weg. Plus natuurlijk een foto van het sneeuwen zelf. Leuk leuk leuk!

Jammer alleen dat mijn batterijen nu op zijn dus de foto’s moeten wachten tot de lader zijn werk gedaan heeft….