Laat ik eens een licht educatieve posting doen. Gevonden in het sexwoordenboek:

Plateaufase: in de ‘plateaufase’ ben je behoorlijk opgewonden en wordt de weg bereid voor het orgasme. De duur van de plateaufase is zeer verschillend.

– Vaak stoppen meiden tijdens de plateaufase met het stimuleren van hun clitoris. Omdat hun opwinding niet meer in even snel tempo stijgt, denken ze ten onrechte dat ze niet meer klaar zullen komen (niet doen dus).
– Als je gewoon doorgaat jezelf te stimuleren en denkt aan dingen die je opwinden, is de kans groot dat je klaarkomt. Je moet de stimulatie wel constant en gelijkmatig houden. Als je van tempo of beweging verandert of je concentratie verliest, lukt het vaak niet (
duh!).
– Meiden kunnen na het orgasme in de plateaufase blijven en daardoor
meerdere orgasmen na elkaar krijgen. (mannen, eat your hart out!)

Verrek, ik wist helemaal niet dat er een plateaufase bestond! Wat ik ook niet wist:

– Plassex is een watersport! (zou het olympisch worden?)
– De hotdog is naast een broodje worst ook een sexueel standje (alleen weggelegd voor de lenige mens onder ons)
– De draaitol is makkelijker als de vrouw op haar knieën ligt, maar dan kan ze niet meer tollen(?)

Nog meer namen van standjes waar ik nog nooit van gehoord had: Florentijns neuken, Prinses, Terreinverkenning (“hee schatje, zal ik jouw terrein eens verkennen”, Neuh, lah moar), Boor, Boezemvriend en Dromenland (waar ik geheel de verkeerde associaties van krijg). 

Sommige uitleg slaat overigens als een tang op een varken. Bij het standje ‘Tango‘ staan de voor- en nadelen op een rijtje genoemd en wordt verteld dat het wel enige oefening vergt om het standje te kunnen. Maar hoe het nou moet?